Menu uudenvuoden juhliin

5.12.2018

Aloita uusi vuosi rennossa tunnelmassa nauttimalla herkullinen illallinen ystävien seurassa. Uuden vuoden juhlien tarjoiluun sopivat loistavasti erilaiset juhlavat cocktailpalat. Cocktailpalat ovat käteviä pieniä naposteltavia suupaloja, joita on helppo nauttia juhlinnan lomassa. Perinteisesti uuden vuoden juhlintaan kuuluvat nakit ja perunasalaatti. Voit jättää nämä perinteiset herkut illan myöhäisimpiin hetkiin tai uuden vuoden päivään. Vuoden viimeinen päivä on loistava tilaisuus herkutella, pitää hauskaa ja muistella menneen vuoden tapahtumia, ystävien ja läheisten seurassa.

Inspiroidu valikoiduista uudenvuoden herkuista ja kokkaa uuden vuoden maistuvin ateria.

Pizzapalat artisokka-pecorinotäytteellä

Artisokka-pecorino-rosmariinipizza

Pienet pizzapalat sopivat loistavasti uuden vuoden juhliin. Pizzoja on helppo napostella pitkin iltaa tai tarjoilla alkupalana. Tällä kertaa perinteisen pizzapohjan sijaan on pohjana käytetty Vaasan rukiisia Lapin rieskoja. Kokeile ja ihastu!

Cocktailpalat hapankorpuista

hapankoppu cocktailpalat

Hapankorpuista voidaa ntehdä maistuvia ja pieniä suolaisia suupaloja. Täytteessä maistuvat joko savuporo tai lohi. Voit myös tehdä cocktailpaloja kummallakin täytteellä, näin jokaiselle juhlijalle löytyy mieluinen vaihtoehto.

Dynamiittinen possu BRGR

possuburger

Uusi vuosi lähtee takuulla räjähtävästi käyntiin tällä dynamiittisella burgerilla. Tämä burgeri selättää suuremmankin nälän ja pitää huolen, että nälkä myös pysyy poissa. Suolainen pekoni saa kaverikseen savuisen cheddarjuuston ja chili tuo oman tulisen säväyksensä burgeriin.

Party BRGR chorizolla

Party burger chorizolla

Uudenvuoden ykköstarjoiltava on ehdottomasti party BRGR. Burgerissa maistuu manchego-juusto ja mausteinen espanjalaistyylinen chorizo-makkara. Perinteisestä hampurilaisestakin saa juhlavan version kun panostaa laadukkaisiin täytteisiin ja tarjoilee burgerin kanssa vaikka lasilliset kuohuvaa.

Juustokakku vadelmakastikkeella

Kermainen ja makea juustokakku kruunaa illallisen. Perinteinen amerikkalaistyyppinen juustokakku saa kaverikseen sopivan makean vadelmakastikkeen. Juustokakku on varmasti kaikkien juhlijoiden makuun ja siitä riittää tarjoiltavaa vaikka vielä uuden vuoden päivällekin.

Meiltä löydät myös tulevana vuonna uusia ja maistuvia reseptejä. Tutustu kattavaan reseptivalikoimaamme ja poimi sieltä suosikkisi talteen.