Kuluttajapalvelu

Ota yhteyttä kuluttajapalveluumme, kun haluat kysyä tuotteistamme tai muuten vain antaa palautetta. Pyrimme vastaamaan palautteeseen mahdollisimman pian. Joissakin tapauksissa joudumme selvittämään asiaa eri asiantuntijoiden kanssa ja tällöin käsittelyaika voi olla pidempi.

Päivitämme useimmin kysytyt asiat Kysymyksiä ja vastauksia -osioomme. Käy katsomassa! Voit löytää heti vastauksen mieltäsi askarruttavaan asiaan.

Vaasan Oy:n kuluttajapalvelun maksuton puhelinpalveluaika on maanantaista perjantaihin klo 9–11. Palvelunumeromme on 0800 125 125 ja sähköpostiosoitteemme kuluttajapalvelu@vaasan.com. Postiosoite: Vaasan Oy Kuluttajapalvelu PL 40 45701 Kuusankoski. Merkitse kuoreen yhteystietosi ja teksti “Kuluttajapalaute”.

Leivonnaispakastetuotteita koskevat yhteydenotot voi osoittaa suoraan Lantmännen Unibaken kuluttajapalveluun puh. 020 729 1611 tai sähköpostilla tästä linkistä, ja näkkileipiä ja hapankorppuja koskevat tiedustelut Lantmännen Cerealian kuluttajapalveluun puh. 0800 94214 tai sähköpostilla tästä linkistä.

Katso tästä hammasreklamaatioiden toimintatapa

Tuotelahjoituspyyntölomake

Ota yhteyttä