Pääsiäinen – Perinteitä ja herkkuja juhlaan

8.3.2024

Kevään juhla tuo herkut pöytään

Kevät on saapumassa, ja sen myötä valmistaudumme juhlimaan yhtä vuoden värikkäimmistä ja valoisimmista juhlista – pääsiäistä. Tämä perinteikäs juhla on täynnä historiaa, mutta myös uusia tapoja juhlistaa kevään tuloa. Me haluamme olla mukana luomassa juhlatunnelmaa ja tarjota herkullisia vaihtoehtoja pääsiäispöytään. Pääsiäisen perinteet vaihtelevat perheittäin, mutta monille yhteistä on yhdessäolo ja herkuttelu.

Pääsiäispöydän kruunaa monipuolinen leipävalikoima

Leipä on pääsiäispöydän sydän, ja me ymmärrämme sen merkityksen. Siksi tarjoamme laajan valikoiman leipiä, jotka sopivat niin suolaisen kuin makeankin herkuttelun kumppaniksi. Kokeile esimerkiksi mehevää Ruispalat voileipää savulohen kera tai herkuttele makeilla toasteilla, jotka sopivat täydellisesti pääsiäisen aamiaispöytään.

Leipävalikoimamme on suunniteltu niin, että jokainen löytää suosikkinsa. Olipa valintasi sitten perinteinen pääsiäislimppu tai gluteeniton vaihtoehto, meiltä löydät laadukkaat tuotteet, jotka ovat paitsi herkullisia myös helppoja tarjottavia juhlapöydässä. Leivän rinnalle sopivat erinomaisesti erilaiset levitteet, leikkeleet, juustot ja vihannekset, jotka täydentävät pääsiäisen makuelämyksiä.

Aamupala ideoita

 

Suklaamunat ja muut makeat herkut

Pääsiäinen ei olisi sama ilman suklaata, ja me haluamme varmistaa, että jokainen saa suklaanhimon tyydytettyä. Miltä kuulostaa suklaamunilla täytetty virvontahodari tai suklaamoussella päällystetty paahtoleipä?

Makeat reseptit ovat suunniteltu tuomaan iloa ja väriä pääsiäispöytään. Olipa suosikkisi sitten raikkaan sitruunaiset hodarit tai suklaalla tuunatut munkit, niin herkkureseptit eivät jätä ketään kylmäksi. Ja mikä parasta, kaikki herkut ovat valmistettu laadukkaista raaka-aineista, jotta voit nauttia niistä hyvällä omallatunnolla.

 

Sokeripaahdettu-taika-ja-suklaamousse -Pääsiäismenu | Vaasan

 

Vinkkejä pääsiäisen viettoon

Pääsiäisen viettoon kuuluu paljon muutakin kuin herkuttelu. Ja siksi haluamme auttaa sinua luomaan unohtumattoman juhlan, joten jaamme mielellämme vinkkejä pääsiäisen viettoon. Koristele koti keväisin sävyin ja kutsu ystävät tai perhe koolle nauttimaan yhdessäolosta ja hyvästä ruoasta.

Meiltä löydät myös reseptejä ja ideoita pääsiäispöydän tarjoiluihin. Olipa kyseessä sitten suolaiset piirakat tai makeat leivonnaiset, meidän reseptipankistamme löydät inspiraatiota juhlan jokaiseen hetkeen. Muista myös pääsiäisen perinteet, kuten virpominen ja munien maalaus, jotka tuovat juhlaan leikkimielisyyttä ja perheen pienimpien iloksi.