Vaasan Oy on suomalainen leipomoalan yritys, jolla on toimintaa Suomen lisäksi myös Baltian maissa. Leivomme paikallisesti neljässä leipomossa, jotka sijaitsevat Kiimingissä, Vammalassa, Kuusankoskella ja Vantaalla. Meillä työskentelee kaikkiaan noin 1 400 eri alan ammattilaista Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Heistä noin 500 työskentelee Suomessa.

Osana Lantmännen Unibakea olemme yksi Euroopan johtavista leipomoyrityksistä, jolla on toimintaa yli 20  maassa eri puolilla maailmaa. Lantmännen Unibaken kautta kuulumme myös maanviljelijöiden omistamaan Lantmännen-monialakonserniin.

Tunnemme suurta ylpeyttä saadessamme valmistaa Suomen suosituinta leipää, Vaasan Ruispaloja. Muita tunnettuja tuotemerkkejämme ovat mm. Suomen suosituin kauraleipä Vaasan Kauratyynyt, Vaasan Kaurasydän ja Vaasan Kaura 100 %. Valikoimiimme kuuluvat myös Vaasan hampurilais- ja hot dog -sämpylät sekä muutamat makeat leivonnaiset.

Juuremme ulottuvat vuoteen 1849, ja yrityksemme on yksi Suomen vanhimmista valtakunnallisista leipomoista. Meille on alusta alkaen ollut tärkeää leipoa juuri sellaista leipää, kuin suomalaiset haluavat. Vaalimme pitkää leivontaperinnettämme ja olemme sitoutuneita kehittämään suomalaista leipäkulttuuria pitkälle tulevaisuuteen. Uudistamme leipämarkkinaa merkityksellisillä innovaatioilla pellosta pöytään. Tehtävämme on varmistaa, että suomalaiset saavat syödäkseen joka päivä tuoretta, terveellistä ja maistuvaa leipää.

Meillä on pienen leipomon sydän, mutta suuren leipomon vastuu. Vastuullisuus on toimintamme ja tuotteiden alku ja juuri. Ainutlaatuinen yritysrakenteemme takaa sen, että voimme ylläpitää kestävän kehityksen mukaisesti maataloutta ja elää sen kanssa tuottavassa yhteistyössä.

Lue lisää kansainvälisen perheemme jäsenistä:

Omistajamme Lantmännen Unibakea: www.lantmannen-unibake.com
Sisaryhtiömme Suomessa: www.lantmannen-unibake.fi
Lantmännen-konserni: www.lantmannen.com
Viron yhtiömme: www.leibur.ee
Latvian yhtiömme: www.hm.lv
Liettuan yhtiömme: www.vilniausduona.lt
Lantmännen Cerealia: lantmannencerealia.com/fi

Lantmännen Suomessa

Suomessa toimii neljä Lantmänneniin kuuluvaa yritystä: Vaasan Oy, Lantmännen Unibake Finland Oy, Lantmännen Cerealia Oy ja Lantmännen Agro Oy.

Sisaryhtiömme Lantmännen Unibake Finland ja Vaasan ovat osa kansainvälistä Lantmännen Unibake –leipomoyhtiötä.

logot