Vaasan Moilas Free From Pehmeät Rieskapalat

Vaasan Moilas Free From - tuoteperheen gluteeniton rieska on herkullinen leipä vehnän välttelijöille tai osaksi gluteenitonta ruokavaliota. Pehmeän rieskan valmistuksessa on käytetty gluteenitonta puhdaskauraa sekä perunaa. Kätevä suorakaiteen muoto tekee rieskasta jokaiseen suuhun sopivan.

Vaasan Moilas Free From Pehmeät Rieskapalat

Vaasan Moilas Free From Tumma siemenlimppu

Perinteinen viipaleleipä on saanut gluteenittoman haastajan. Vehnätön ja tumma gluteeniton leipä myydään aina tuoreena ja se pysyy kuohkeana myös pussin avaamisen jälkeen. Tumma siemenlimppu on runsaskuituinen ja sisältää auringonkukan- sekä pellavan siemeniä.

Vaasan Moilas Free From Tumma siemenlimppu

Vaasan Moilas Free From Tumma siemenpala

Tumma siemenpala on herkullisen makuinen ja runsaskuituinen gluteeniton siemenleipä. Kaikki Free From -tuotteet ovat aina saatavilla tuoreena ja säilyvät maukkaina kuten muutkin pakatut tuoreleivät. Tumma siemenpala on vatsalle hellä ja terveellinen valinta jokaiseen päivään.

Vaasan Moilas Free From Tumma siemenpala

Vaasan Moilas Free From Kaura-pellavapala

Kaura-pellavapala on täysin gluteeniton kauraleipä, joka sisältää 60% täysjyväkauraa ja ravintorikkaita pellavansiemeniä. Kaurapalaleipä sopii niin keliaakikoille, vehnän välttelijöille kuin sekasyöjillekin, ja on terveellinen valinta päivittäiseen ruokailuun.

Vaasan Moilas Free From Kaura-pellavapala

Unelmien herkkuleipä

“Ja sitten päästäänkin makuun! Jotain kertoo jo se, että Pehmeät Rieskapalat kelpaa myös muille kuin perheen ainoalle keliaakikolle. Aika usein saan nimittäin syödä omat leipäni ihan itse. Leipä tosiaan on nimensämukaisesti todella pehmeä. Puhdaskauran ja perunan yhdistelmä tekee leivästä maukaan ja raikkaan.” Jasmin kirjoittaa Hyvän päivän varalle -blogissaan.

Gluteeniton uutuus – pehmeät rieskapalat

“Sain testiin heti lanseerauspäivänä leipiä ja päätin kokeilla niitä monella eri tavalla. Ajattelin, että näin pääsen heti tuotteen monikäyttöisyydestä perille. Jos tuotteelle keksii monta käyttötarkoitusta, leipä varmasti löytää paikkansa gluteenittomien ostoskorista.” kirjoittaa Maiju Pinkit korkokengät -blogissaan.

Gluteeniton brunssi

“Minulle leipä on aamupalan yksi tärkeimpiä juttuja. Siitä en halua luopunut, eikä mulla siihen ole edes tarvetta. Täytyy sanoa, että onneksi gluteenittomia leipiä löytyy tänä päivänä paljon ja valikoimista löytyy hyviä leipiä.” Pinkit korkokengät -blogin Maiju kirjoittaa.

Hyvä leipä kuuluu kaikille - myös gluteenittomille

Pinkit korkokengät -blogin Maiju testasi Vaasanin uudet gluteenittomat siemenleivät.
“Kun kaksi samalla alalla olevaa vahvaa osaajaa yhdistivät voimavaransa näen hyvin kehittävänä tämän gluteenittomalle alalle.” Maiju kirjoittaa.

Villiyrttileipä vuohenputkipestolla

Vuohenputkesta syntyy nopeasti valmistuva ihanan vihreä pesto, joka sopii herkullisen makuisen, runsaskuituisen ja gluteenittoman siemenleivän päälle.

Gluteeniton sienicevicheleipä

Hurmaa illanistujaisvieraat näillä rapeilla bruschetta-tyyppisillä leivillä.

Appelsiini-mantelifetabruschetat

Bruschetoissa yhdistyy suolainen mantelifeta, raikas appelsiini ja tuoreet yrtit.

Gluteeniton french toast

French toastit onnistuvat nyt myös gluteenittomina, ilman vehnää ja superherkullisilla täytteillä!

Pehmeät rieskapalat & munakoiso-hummustäyte

Uusien pehmeiden rieskapalojen välissä maistuu munakoiso, hummus ja tuoreet yrtit.

Klassinen Skagen & Tumma siemenpala

Kasaa Skagen leipä lisäämällä rapusalaattia tumman ja herkullisen gluteenittoman siemenpalan päälle.

Parsa & prosciutto Kaura-pellavapalat

Gluteenittomuuden ei tarvitse olla mautonta. Sen todistaa tämä herkullinen ja gluteeniton parsa & prosciutto kaura-pellavapala, joka sopii tarjottavaksi niin rentoihin aamupalahetkiin kuin illanistujaisiin.

Kylmäsavulohi & Tumma siemenlimppu

Tämä klassikkoleipä sopii tarjoiltavaksi niin arjessa kuin juhlassa.