Vaasan Moilas Free From Tumma siemenlimppu

Perinteinen viipaleleipä on saanut gluteenittoman haastajan. Vehnätön ja tumma gluteeniton leipä myydään aina tuoreena ja se pysyy kuohkeana myös pussin avaamisen jälkeen. Tumma siemenlimppu on runsaskuituinen ja sisältää auringonkukan- sekä pellavan siemeniä.

Vaasan Moilas Free From Tumma siemenlimppu

Vaasan Moilas Free From Tumma siemenpala

Tumma siemenpala on herkullisen makuinen ja runsaskuituinen gluteeniton siemenleipä. Kaikki Free From -tuotteet ovat aina saatavilla tuoreena ja säilyvät maukkaina kuten muutkin pakatut tuoreleivät. Tumma siemenpala on vatsalle hellä ja terveellinen valinta jokaiseen päivään.

Vaasan Moilas Free From Tumma siemenpala

Vaasan Moilas Free From Kaura-pellavapala

Kaura-pellavapala on täysin gluteeniton kauraleipä, joka sisältää 60% täysjyväkauraa ja ravintorikkaita pellavansiemeniä. Kaurapalaleipä sopii niin keliaakikoille, vehnän välttelijöille kuin sekasyöjillekin, ja on terveellinen valinta päivittäiseen ruokailuun.

Vaasan Moilas Free From Kaura-pellavapala

Gluteeniton brunssi

“Minulle leipä on aamupalan yksi tärkeimpiä juttuja. Siitä en halua luopunut, eikä mulla siihen ole edes tarvetta. Jokaisella on omat mieltymyksensä ja ymmärrän, jos joku voi elää ilman leipää ja se on mulle ihan ok juttu. Kuitenkaan minun ei tarvitse elää ilman leipää. Täytyy sanoa, että onneksi gluteenittomia leipiä löytyy tänä päivänä paljon ja valikoimista löytyy hyviä leipiä.” Pinkit korkokengät -blogin Maiju kirjoittaa.

Hyvä leipä kuuluu kaikille - myös gluteenittomille

Pinkit korkokengät -blogin Maiju testasi Vaasanin uudet gluteenittomat siemenleivät.
“Kun kaksi samalla alalla olevaa vahvaa osaajaa yhdistivät voimavaransa näen hyvin kehittävänä tämän gluteenittomalle alalle.” Maiju kirjoittaa.

Klassinen Skagen & Tumma siemenpala

Kasaa Skagen leipä lisäämällä rapusalaattia tumman ja herkullisen gluteenittoman siemenpalan päälle.

Parsa & prosciutto Kaura-pellavapalat

Gluteenittomuuden ei tarvitse olla mautonta. Sen todistaa tämä herkullinen ja gluteeniton parsa & prosciutto kaura-pellavapala, joka sopii tarjottavaksi niin rentoihin aamupalahetkiin kuin illanistujaisiin.

Kylmäsavulohi & Tumma siemenlimppu

Tämä klassikkoleipä sopii tarjoiltavaksi niin arjessa kuin juhlassa.