Ystävänpäiväbrunssi: vastustamattomat toastit joka makuun

12.2.2018

Vaikka ystävänpäivää vietetään kansainvälisesti rakastavaisten päivänä, Suomessa päivää vietetään useammin ystävien kanssa. Ajankohta onkin mitä parhain hetki kutsua ystävät koolle ja nauttia yhdessä kiireettömästä, rakkaudella tehdystä brunssista. Jos ystävänpäiväideat ovat hukassa, helpoimmalla pääset kun valitset teemaksi toast-brunssin – kätevät leipäpohjaiset herkut syntyvät käden käänteessä, ja täytteiden suhteen vain mielikuvitus on rajana. Katso poimintamme herkullisimmista toast-resepteistä ja valitse suosikkisi!

Näyttävän brie-mansikkatoastin salaisuus piilee sen vastustamattomassa yhdistelmässä mehukasta mansikkaa, samettista suklaata ja suolaista Brie-juustoa. Viimeistele valuttamalla toastin päälle hunajaa oman maun mukaan. Taivaallista vai syntisen hyvää? Tällä herkulla hurmaat vieraasi takuuvarmasti.

 

Savulohileipä - Vaasan

Suolaisen ystäville maistuvat mehevät savulohileivät. Niiden juju piilee herkullisessa lohitäytteessä yhdistettynä paistettuun kananmunaan. Voit myös tehdä vaikutuksen vieraisiisi piilottamalla munakätkön toastin pohjaan: paista kananmuna paahtoleivän keskelle ja kokoa muut täytteet sen päälle.

 

Elvis Presely toast & Moderni voileipäkakku - Vaasan

Jos haluat tarjota jotakin yllättävää, valmista vieraillesi Elvis Presleyn toastia. Tämä maapähkinävoin ja banaanin harmoniseen liittoon perustuva herkku on näyttävyydessään brunssipöydän kiistaton kuningas, johon vieraasi eivät voi olla rakastumatta.

Juhlavuutta brunssipöytään saat, kun loihdit tarjolle modernin (ja vähemmän työlään) version voileipäkakusta. Se syntyy simppelisti kääräisemällä paahtoleipää, tuorejuustotäytettä ja lohta kääretortun muotoon. Koristele makusi mukaan kinkkurullilla, katkaravuilla tai jollain aivan muulla, ja katso kun rulla häviää hetkessä parempiin suihin.

 

Innostuitko herkullisten toast-leipien tekemisestä? Katso monipuoliset toast-reseptimme täältä!

Ystävänpäivän brunssi vaatii tietysti herkullisen jälkiruoan kirsikaksi kakun päälle. Säästät aikaa ja voit keskittyä nauttimaan ystäviesi seurasta, kun käytät valmiita pullia ja donitseja pohjana ja tuunaat ne teeman mukaan ihanan värisillä kuorrutteilla. Katso kuusi taatusti helppoa ja herkullista ystävänpäivän jälkiruokareseptiä!