Savulohileipä

Tajuhan tässä lähtee. Ihanan tuhti savulohileipä on suolaisten herkkujen ehdotonta aatelia.

Valmistusaika: 12 min
Kalorit per annos: 500

Ainesosat

1 viipale Vaasan Taika Vaaleaa täysjyvää
2 rkl Crème Bonjour Cuisine Tilli & Sitruuna
50 g lämminsavulohta
1 rkl huoneenlämpöistä voita
2 maukasta juustoviipaletta, esim. Gruyèrea
1 paistettu kananmuna
muutama oksa tilliä

Ohje:

Paista kananmuna haluamasi kypsyyteen. Laita hetkeksi sivuun. Revi savulohi pieniksi paloiksi. Sekoita palat tuorejuuston kanssa. Voitele leipä voilla molemmilta puolilta. Paista leipään pannulla vaaleanruskea väri. Käännä ympäri ja laita päälle juustoviipaleet. Jatka paistamista vielä noin minuutti. Nosta lämpimälle leivälle lohitahnaa ja paistettu muna. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.