Tuotevalikoima

Onko teillä täysjyväviljaleipiä?

Vaasan Ruispalat 100 % Ruis- ja Vaasan 100 % Kaura -leivät on leivottu kokonaan täysjyvärukiista ja -kaurasta. Vaasan Täyshyvät Moniviljaviipaleet on leivottu kokonaan täysjyväviljasta, mikä on poikkeuksellista vaaleassa leivässä ja tekee näistä leivistä todellisen vaihtoehdon terveellisyydestä kiinnostuneille kuluttajille. Näissä runsaskuituisissa leivissä yhdistyvät terveellisyys* sekä herkullinen maku.

Paahtoleivän ystäville Vaasan Taika -tuoteperheestä löytyvät herkulliset Taika Tumma Täysjyvä ja TaikaRuis Täysjyväruispaahtoleipä, jotka ovat täynnä täysjyvää. Samasta tuoteperheestä löytyy myös koko perheelle sopiva runsaskuituinen täysjyväkauraleipä, Vaasan Taika Täysjyväkauraviipaleet.

*Runsaasti ruis-/vehnä-/kaura-/ohrakuitua sisältävä ruokavalio edistää vatsan toimintaa.

Täysjyväpitoisuuksia kannattaa verrata! 

Eviran pakkausmerkintäoppaan mukaan täysjyväleiväksi voidaan kutsua leipää, jossa viljaraaka-aineiden määrästä vähintään 50 % on koostumukseltaan täysjyvää. Vaasan 100 % -tuotteet on leivottu kokonaan täysjyväviljasta. Kannattaa siis vertailla tuotteiden täysjyväpitoisuutta, sillä se voi vaihdella 50 ja 100 prosentin välillä.

Onko teillä vähäsuolaisia tuotteita?

Valikoimassamme on myös vähemmän suolaa sisältäviä tuotteita, tuoretuotteista esimerkiksi Vaasan Piimälimppu, Vaasan Setsuuri sekä Vaasan Vaaleat ja Tummat pääsiäis- ja joululimput sisältävät vähemmän suolaa. Myös lasten kokojyväinen välipalaleipä Snäkki on vähäsuolainen.

Vaasan näkkileivistä vähemmän suolaa sisältävät Vaasan Pieni Pyöreä Seesami,  Vaasan 100 % Ruis -näkkileipä, Vaasan Koulunäkki Kunto sekä Vaasan Koulunäkki Kaura ja Vaasan Koulunäkki 5 täysjyväviljaa.

Kaikki Vaasanin Sydänmerkkituotteet ja vähemmän suolaa sisältävät tuotteet löytää täältä.

elinvoimaa_siemenistä_fiilis