Tuotevalikoima

Onko teillä täysjyväviljaleipiä?

Vaasan Ruispalat 100 % Ruis – ja Vaasan 100 % Kaura -leivät on leivottu kokonaan täysjyvärukiista ja -kaurasta. Vaasan Täyshyvät Moniviljaviipaleet on leivottu kokonaan täysjyväviljasta, mikä on poikkeuksellista vaaleassa leivässä ja tekee näistä leivistä todellisen vaihtoehdon terveellisyydestä kiinnostuneille kuluttajille. Näissä runsaskuituisissa leivissä yhdistyvät terveellisyys* sekä herkullinen maku.

Paahtoleivän ystäville Vaasan Taika-tuoteperheestä löytyvät herkulliset Tumman Täysjyvän Taika ja Vaalean Täysjyvän Taika, jotka ovat täynnä täysjyvää, siemeniä ja rouheita. Samasta tuoteperheestä löytyy myös koko perheelle sopiva runsaskuituinen täysjyväkauraleipä, Vaasan Taika Täysjyväkauraviipaleet.

*Runsaasti ruis-/vehnä-/kaura-/ohrakuitua sisältävä ruokavalio edistää vatsan toimintaa

Täysjyväpitoisuuksia kannattaa verrata! 

Eviran pakkausmerkintäoppaan mukaan täysjyväleiväksi voidaan kutsua leipää, jossa viljaraaka-aineiden määrästä vähintään 50 % on koostumukseltaan täysjyvää. Vaasan 100 % -tuotteet on leivottu kokonaan täysjyväviljasta. Kannattaa siis vertailla tuotteiden täysjyväpitoisuutta, sillä se voi vaihdella 50 % ja 100 % välillä.

Onko teillä vähäsuolaisia tuotteita?

Valikoimassamme on myös vähemmän suolaa sisältäviä tuotteita, tuoretuotteista esimerkiksi Vaasan Piimälimppu, Vaasan Setsuuri sekä Vaasan Vaaleat ja Tummat pääsiäis- ja joululimput sisältävät vähemmän suolaa.

Vaasan näkkileivistä vähemmän suolaa sisältävät Vaasan Pieni Pyöreä Seesami,  Vaasan 100 % Ruis näkkileipä, Vaasan Koulunäkki Kunto sekä Vaasan Koulunäkki Kaura ja Vaasan Koulunäkki 5 täysjyväviljaa.

Kaikki Vaasanin Sydänmerkkituotteet ja vähemmän suolaa sisältävät tuotteet löytää täältä.

elinvoimaa_siemenistä_fiilis