Ainesosat

2 viipaletta Pikkupaahto Monivilja viipaletta
100g Isoja katkarapuja
1 Kurkku
1 rkl Majoneesia
1 rkl Silputtua kevätsipulia
1/2 rkl Silputtua tilliä
1/2 tl Raastettua sitruunan kuorta
1 rkl Omenaviinietikkaa
1 Viiriäisen muna keitettynä (kananmuna käyn myös)
Suolaa
Mustapippuria myllystä

Ohje:

Sekoita kulhossa katkaravut, majoneesi, kevätsipuli, tilli, sitruunan kuori, rouhaisu mustapippuria ja tarvittaessa ripaus suolaa. Höylää juustohöylällä kurkusta pitkittäin 2-4 ohutta viipaletta ja pirskottele omenaviinietikkaa päälle. Paahda leipäviipaleet pannulla tai leivänpaahtimessa.

Kasaa leipä:

1.Pikkupaahto viipale – 1/2 katkaravuista – 2. Pikkupaahto viipale – loput katkaravuista – koristele kurkkuviiplaiella ja halkaistulla viiriäisen munalla.