Ainesosat

3 viipaletta Pikkupaahto Graham -leipää
200g Kalkkunaleikettä
4 siivu Pekonia
50g Pehmeää fetaa tai salaattijuustoa
2 rkl Majoneesia
1/4 viipaloitua Punasipulia
Mustapippuria ja suolaa

Ohje:

Mausta kalkkunaleikkeet suolalla ja pippurilla, paista molemmin puolin ja leikkaa viipaleiksi. Paista pekoni ja pese salaatti. Murskaa feta kulhoon ja lisää sekaan majoneesi, mausta pippurilla ja sekoita tasaiseksi. Paahda leipäviipaleet pannulla tai leivänpaahtimessa.

Kokoa leipä:

1. Pikkupaahto viipale – salaatinlehti – 2 pekoniviipaletta – 1/2 kalkkunaleikkeestä – 1/2 punasipulista – majoneesi – 2. Pikkupaahto viipale – salaatinlehti – 2 pekoniviipaletta – 1/2 kalkkunaleikkeestä – 1/2 punasipulista – majoneesi – 3. Pikkupaahto viipale