Ainesosat

4 Vaasan Lapin Rieska ruista
4 rkl aurinkokuivatulla tomaatilla maustettua tuorejuustoa (esim. Créme Bonjour)
250 g kypsää broileria viipaleina (esim. Kariniemen Kananpojan paistetut sisäfileet)
1 iso tai 2 pientä omenaa viipaleina
100 g juustoraastetta

Ohje:

Voitele rieskat tuorejuustolla. Kokoa kahdelle rieskalle broileriviipaleita, omenaa ja juustoraastetta. Käännä päälle toinen rieska ja nosta rillat paistinpannulle. Paahda kerrosrillaa pannulla, kunnes juusto sulaa. Tarkkaile lämpötilaa, ettei rieska pala. Käännä rieska lautasen tai paistinpannun kannen avulla ja paahda
sitä vielä toisin päin hetki. Liu’ta rieska leikkuulaudalle ja leikkaa se neljään osaan. Tarjoile heti!