Ainesosat

6:lle henkilölle
4 rkl pehmeästi levittyvää sulatejuustoa
1/4 sipulia viipaloituna
1 dl siitakesieniä pilkottuna
4-5 kylmäsavuporopaistisiivuja
10 maustekurkkuviipaletta tai yksi maustekurkku
2 Vaasan Lapin Rieskaa

Ohje:

Voitele rieskat sulatejuustolla. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja pilko sienet. Laita paistinpannulle hieman öljyä. Laita rieska pannulle sulatejuustopuoli ylöspäin. Lisää rieskan päälle sipulit, sienet, maustekurkkuviipaleet ja poropaistisiivut. Laita toinen sulatejuustolla voideltu rieska täytteiden päälle ja paina hiukan. Paista molemmin puolin miedolla lämmöllä kunnes juusto sulaa. Leikkaa hieman jäähtynyt rieska kuuteen osaan. Tarjoile lämpimänä suolapalana.