Ainesosat

2 viipaletta Pikkupaahto Graham leipää
1 siivu Palvikinkkua
1 Uppomuna
1 rkl Valkoviinietikkaa
Rucolaa
1 rkl Oliiviöljyä
Mustapippuria ja sormisuolaa

Ohje:

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja kaada joukkoon etikka. Sekoite vettä kauhalla, jotta saat aikaan pyörteen. Riko huoneenlämpöinen kananmuna kahvikuppiin ja kaada varovasti veteen. Kypsennä kiehuvassa vedessä noin 4 minuuttia ja nosta reikakauhalla vedestä. Lämmitä pannussa oliiviöljy ja pyöräytä rucola siinä nopeasti ja mausta suolalla.

Kokoa leipä:

1. Pikkupaahto viipale – 1/2 rucolasta – kinkkusiivu – 2. Pikkupaahto viipale – loput rucolat – uppomuna – rouhi mustapippuri ja ripottele päälle sormisuola.