Ainesosat

Vaasan Kotiuunin Munkkirinkelejä 1 pussi
Marabou Maitosuklaa 200 g
Oreo-keksit
Daim-suklaa
Bassets Liquorice Allsorts -makeissekoitus
Pieniä vaahtokarkkeja

Ohje:

Sulata Vaasan Kotiuunin munkkirinkelit ja ota ne huoneenlämpöön noin 30 min ennen koristelua. Pilko laakeaan astiaan Marabou Maitosuklaa ja sulata varoen mikrossa pari minuuttia tai vesihauteessa. Voit tarvittaessa sekoittaa välillä suklaata sulatuksen aikana.

Kasta munkkirinkilä sulaan suklaaseen siten, että noin puolet munkista kuorruttuu. Ennen kuin suklaa ehtii jähmettyä, lisää ripotteet munkirinkelin päälle. Kuvassa käytetyt ripotteet: Daim-suklaapatukka murskattuna, Oreo-keksit, Bassets Liquiorice Allsorts -makeissekoitus ja pienet vaahtokarkit. Varaa ripotteet valmiiksi pieniin kulhoihin ennen koristelua. Kun suklaa on ehtinyt vähän jähmettyä, siirrä munkit tarjoiluastialle.

Munkkien tuunaus on hauska ohjelmanumero vaikka lastensynttäreille.