Maukasta hiihtolomaa

14.2.2018

Koulujen hiihtolomia vietetään viikoilla 8, 9 ja 10. Silloin on aikaa viettää perheen ja ystävien kesken, harrastuksien ja hyvä ruoan parissa. Hampurilaiset ja Hot Dogit ovat oiva hiihtolomaherkku, joka maistuu myös perheen pienimmille. Täytteitä valitessa vain mielikuvitus on rajana, tässä muutama idea herkulliselle hiihtoloma aterialle. Klikkaamalla otsikkoa, pääset suoraan reseptiin.

Jaa annoskuvasi Instagramissa hashtagilla #hiihtoherkku. Osallistujien kesken arvotaan 4 kpl hodaripaahtimia.

Alppiburgeri

Alppiburgeri – Pehmeän aromaattista raclette­juustoa tapaa harvemmin hampurilaisen välistä, mutta nyt tapaa! Sulan juuston aromit nostattavat veden kielelle. Sporttisen burgerin välissä on myös reilua palvi­kinkkua ja hapokasta omenaa.

Laskiaishodari

Laskiaisena syödään hernerokkaa… tai laitetaan perinne uusiksi ja valmistetaan laskiaishodari herne-twistillä! Herkullinen hernetahna erottaa tämän hot dogin tuiki tavallisista lajitovereistaan. Hernetahnan surautat käden käänteessä sauvasekoittimella.

 

Muhkea brunssiburger

Pehmeän aromaattista raclette­juustoa tapaa harvemmin hampurilaisen välistä, mutta nyt tapaa! Sulan juuston aromit nostattavat veden kielelle. Sporttisen burgerin välissä on myös reilua palvi­kinkkua ja hapokasta omenaa.

Rinnehodari

Lihapullahodari - Juhannuksen grilliherkut - Vaasan

Mehevä ja ruokaisa lihapulla-hodari maustetaan runsaalla tomaatti­kastikkeella ja cheddar­juustolla. Tällä hot dogilla jaksaa hiihtää pidemmänkin matkan!