Vaasanin Roosa nauha -pullalähettiläksi juontaja Anni Hautala

23.9.2015

Vaasan on mukana vuoden 2015 Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjassa, jossa kerätään varoja Syöpäsäätiön tutkimustyöhön ja rintasyöpään sairastuneiden tueksi. Kampanjatuotteena toimii Vaasan Kanelikierrepulla ja Vaasan OOH Kaneli pikkupuusti, joiden myynnistä osa lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen.

Juontaja Anni Hautala ei epäröinyt, kun Vaasan pyysi häntä mukaan lähettilääksi Roosa nauha -pullakampanjaansa, sillä hänellä on itsellään syövälle altistava geenivirhe. Hautala nauttii lokakuussa Vaasanin kotisivuilla käynnistyvässä minikeskusteluohjelmassaan pullakahvit julkisuudesta tunnettujen henkilöiden kanssa.

– Huomaan aina välillä miettiväni syöpäriskiä, mutta tiedän, ettei synkistelystä ole apua. Lähdin Vaasanin lähettilääksi Roosa nauha -kampanjaan mukaan juuri siksi, koska haluan olla mukana hälventämässä ihmisten pelkoja rintasyövästä ja tuomassa myös ripauksen huumoria vakavan asian keskelle, Hautala kertoo.

Vaasanin tavoitteena on myydä valtakunnallisesti miljoona roosalla raesokerilla koristeltua Roosa nauha -kanelipullaa. Rintasyöpätutkimusta tuetaan pulla kerrallaan ja jokaisesta pullasta lahjoitetaan 2 senttiä Syöpäsäätiölle. Kampanjapottia kerryttävät myös Vaasanin pusseissa myytävät OOH kaneli pikkupuustit, joista lahjoitetaan 5 senttiä pussilta Syöpäsäätiölle. Kampanjapullia myydään koko lokakuun ajan.

Keräyksen karttumista voi seurata kampanjasivustolla, missä voi tukea kampanjaa myös rahalahjoituksella yksityishenkilönä tai yrityksenä. Kampanja näkyy aktiivisesti sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #roosapulla ja #roosanauha.

 

ooh_roosakanelipulla_roosa