Vaasanin Roosa nauha -pullalähettiläksi juontaja Anni Hautala

23.9.2015

Vaasan on mukana vuoden 2015 Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjassa, jossa kerätään varoja Syöpäsäätiön tutkimustyöhön ja rintasyöpään sairastuneiden tueksi. Kampanjatuotteena toimii Vaasan Kanelikierrepulla ja Vaasan OOH Kaneli pikkupuusti, joiden myynnistä osa lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen.

Juontaja Anni Hautala ei epäröinyt, kun Vaasan pyysi häntä mukaan lähettilääksi Roosa nauha -pullakampanjaansa, sillä hänellä on itsellään syövälle altistava geenivirhe. Hautala nauttii lokakuussa Vaasanin kotisivuilla käynnistyvässä minikeskusteluohjelmassaan pullakahvit julkisuudesta tunnettujen henkilöiden kanssa.

– Huomaan aina välillä miettiväni syöpäriskiä, mutta tiedän, ettei synkistelystä ole apua. Lähdin Vaasanin lähettilääksi Roosa nauha -kampanjaan mukaan juuri siksi, koska haluan olla mukana hälventämässä ihmisten pelkoja rintasyövästä ja tuomassa myös ripauksen huumoria vakavan asian keskelle, Hautala kertoo.

https://www.youtube.com/watch?v=YgXTRuc_NtQ&feature=youtu.be

Vaasanin tavoitteena on myydä valtakunnallisesti miljoona roosalla raesokerilla koristeltua Roosa nauha -kanelipullaa. Rintasyöpätutkimusta tuetaan pulla kerrallaan ja jokaisesta pullasta lahjoitetaan 2 senttiä Syöpäsäätiölle. Kampanjapottia kerryttävät myös Vaasanin pusseissa myytävät OOH kaneli pikkupuustit, joista lahjoitetaan 5 senttiä pussilta Syöpäsäätiölle. Kampanjapullia myydään koko lokakuun ajan.

Keräyksen karttumista voi seurata kampanjasivustolla, missä voi tukea kampanjaa myös rahalahjoituksella yksityishenkilönä tai yrityksenä. Kampanja näkyy aktiivisesti sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #roosapulla ja #roosanauha.

 

ooh_roosakanelipulla_roosa