Vaasanin koronavirustoimenpiteet

17.3.2020

Tällä sivulla kerromme varautumisestamme koronavirukseen (COVID-19). Sivua on päivitetty 26.10.2020.

Miten Vaasan on varautunut mahdolliseen koronavirusepidemian laajentumiseen?

Olemme viime kuukausina varautuneet monin keinoin toimimaan koronaviruksen aiheuttamissa poikkeusolosuhteissa. Pyrimme luomaan työntekijöillemme turvalliset työskentelyolosuhteet koronavirusepidemian aikana ja ylläpitämään leipien tuotannon ja toimitukset normaaleina.

Tällä hetkellä leipomotuotantomme toimii normaalisti viidellä eri paikkakunnalla. Seuraamme jatkuvasti epidemiatilanteen kehittymistä, noudatamme viranomaisten ohjeita ja ja päivitämme toimintasuunnitelmaamme. Pidämme työntekijämme ajan tasalla  muuttuvissa tilanteissa.

Miten suojelemme työntekijöidemme turvallisuutta koronavirusepidemian aikana?

Työntekijöidemme hyvinvoinnin turvaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Olemme rajoittaneet matkustamista ja työntekijöiden sisäisiä kokoontumisia sekä tapaamisia ulkoisten sidosryhmien kanssa. Olemme valmistelleet toimistotilamme turvalliseen lähityöhön, mutta suosittelemme edelleen etätyötä kaikille toimistotyötä tekeville.

Iso osa työntekijöistämme työskentelee leipomoissa tuotannon ja logistiikan parissa. Toteutamme tuotantotiloissa  tehostettuja siivoustoimia ja muistutamme hygieniaohjeiden ja turvavälien noudattamisen tärkeydestä. Leipomoiden vierailut on rajoitettu liiketoiminnalle välttämättömimpiin.

Onko Vaasanin myymälöissä turvallista asioida?

Kuten leipomoissa, myös Vaasanin myymälöissä noudatetaan tarkkoja noudatetaan tiukkoja hygieniaohjeita. Desinfioimme tehostetusti myymälän kosketuspintoja ja ottimia. Käsidesiä on tarjolla sisäänkäynnin yhteydessä. Myymälähenkilökuntamme käyttää maskia. Myymälähenkilökuntamme on ohjeistettu jäämään kotiin, mikäli pienintäkään flunssan oireita ilmenee.