Vaasanin koronavirustoimenpiteet

17.3.2020

Tällä sivulla kerromme varautumisestamme koronavirukseen (COVID-19). Sivua on päivitetty 23.6.2020.

Miten Vaasan turvaa leipien toimitukset, jos koronavirus (Covid-19) kehittyy Suomessa laajemmaksi epidemiaksi?

Tällä hetkellä leipomotuotantomme toimii normaalisti viidellä eri paikkakunnalla. Olemme varautuneet monin keinoin koronaviruksen aiheuttamaan poikkeustilanteeseen ja onnistuneet pitämään leivän saatavuuden hyvänä myös koronavirusepidemian aikana. Seuraamme epidemiatilanteen kehittymistä, noudatamme viranomaisten ja toimialan suosituksia ja päivitämme toimintasuunnitelmaamme.

Miten Vaasanilla on varauduttu koronavirukseen?

Henkilöstömme hyvinvoinnin suojeleminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Olemme rajoittaneet matkustamista ja henkilöstön sisäisiä kokoontumisia sekä tapaamisia ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Leipomoiden tuotantotiloissa toteutetaan tehostettuja siivoustoimia ja huolehditaan hyvästä hygieniasta ja etäisyyksistä. Leipomoiden vierailut on rajoitettu välttämättömimpiin. Toimistotyötä tekevä henkilöstömme tekee toistaiseksi etätyötä ja toimistotilojamme valmistellaan turvalliseen toimistotyöhön paluuseen.

Seuraamme epidemiatilanteen kehittymistä, noudatamme viranomaisten ja toimialan suosituksia ja päivitämme toimintasuunnitelmaamme.

Onko Vaasanin leipomomyymälöissä turvallista asioida?

Kuten leipomoissamme, myös Vaasanin leipomomyymälöissä noudatetaan tiukkoja hygieniaohjeita. Myymälähenkilökuntamme kanssa on käyty tarkkaan läpi ohjeistukset jäädä kotiin, mikäli minkäänlaisia flunssan oireita ilmenee.