Vaasanin koronavirustoimenpiteet

17.3.2020

Miten Vaasan turvaa leipien toimitukset, jos korona kehittyy Suomessa laajaksi epidemiaksi?

Tällä hetkellä leipomotuotantomme toimii normaalisti viidellä eri paikkakunnalla, ja tiedotamme tällä sivulla ja Twitterissä (@VaasanSuomi), jos tilanne muuttuu. Kykymme vastata vakaviinkiin haasteisiin on hyvä. Pyrimme pitämään leivän saatavuuden mahdollisimman normaalina, mutta hiljattain kasvaneeseen kysyntään sopeutuminen vie joitakin päiviä. Vakavissa poikkeusoloissa supistamme valikoimaamme ja keskitymme suurivolyymisimpiin tuotteisiimme. Näin varmistamme suomalaisten ruokaturvan ja mahdollisimman tehokkaan leiväntuotannon.

Miten Vaasanilla on varauduttu koronavirukseen?

Henkilöstömme hyvinvoinnin suojeleminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Samalla tiedostamme tärkeän tehtävämme ja vastuumme elintarvikeyrityksenä: toimimme suomalaisten ruokaturvan takaajana poikkeuksellisissa olosuhteissa.

Tuotantotiloissamme noudatetaan tiukkoja hygieniavaatimuksia, ja tuotantolaitostemme vierailut on rajoitettu välttämättömimpiin. Toimistotyötä tekevä henkilöstömme on siirtynyt tekemään toistaiseksi etätyötä.

Seuraamme tilanteen kehittymistä päivä kerrallaan, noudatamme viranomaisten ja toimialan suosituksia ja päivitämme toimintasuunnitelmaamme.

Onko Vaasanin leipomomyymälöissä turvallista asioida?

Kuten leipomoissamme, myös Vaasanin leipomomyymälöissä noudatetaan tiukkoja hygieniaohjeita. Myymälähenkilökuntamme kanssa on käyty tarkkaan läpi ohjeistukset jäädä kotiin, mikäli minkäänlaisia flunssan oireita ilmenee.