Vaasan x Robin – positiivista energiaa ja elämäniloa koko vuodelle!

1.2.2023

Vaasan ja Robin Packalen julkistivat tänään koko vuoden kattavan yhteistyön, joka tuo positiivista energiaa ja elämäniloisuutta haastavien aikojen keskelle. Kampanjan tarkoituksena on tavoittaa erityisesti nuorempaa yleisöä, jonka lautasille on leivän rinnalle tullut paljon uudenlaista tarjontaa. Vaasan haluaa pitää leivän relevanttina vaihtoehtona ja muistuttaa, että leipä on kuitupitoinen, ravintorikas, helppo ja ilmastoystävällinen valinta.

”Idea yhteistyöhön Robinin kanssa lähti meiltä talon sisältä. Halusimme löytää kumppanin, joka voisi luonnollisella tavalla edustaa meitä ja puhutella nuorempaa sukupolvea. Robin jos joku levittää ympärilleen positiivista asennetta ja on tunnetusti Vaasan Ruispalat Ohut Herkun suurkuluttaja”, Vaasanin senior Brand Manager Katja Willberg kertoo taustoista.

”Ohuilla Ruispaloilla on erityinen paikka mun sydämessä – jossain vaiheessa suorastaan elin niillä. Tämä vuosi on erinomainen aika yhteistyölle Vaasanin kanssa, tulee tapahtumaan paljon ja olen tosi innoissani”, Robin fiilistelee.

Somessa vahvasti näkyvään, kattavaan yhteistyöhön kuuluu muun muassa casting-haku Robinin uuden biisin musiikkivideoon, sekä mahdollisuus voittaa Vaasanin leipäpakkauksista lippuja Robinin yksityiskeikalle.

Syksyllekin on paljon suunnitelmia, niistä lisää myöhemmin!