Jaa parhaat palasi Ruotsi-ottelusta hashtagilla #Voimallus ja voita leipäyllätys!

30.8.2016

Vaasan Voimallus on pehmeä ja uunituore leipäpala, joka on pullollaan kuitua. Voimallusta voit maistaa Ruotsi -ottelussa viikonloppuna (2.-4.9.2016) Tampereella.

Vaasan Voimallus on ylpeänä vauhdittamassa Suomen voittoon legendaarisessa Ruotsi -ottelussaSinäkin voit päästä uutuuden makuun osallistumalla leikkimieliseen kilpailuun Voimallus-pisteessä. Perjantaina kisaamme Voimalluksen kera Tampereen Keskustorilla, jossa kilpaillaan myös miesten seiväshyppy. Lauantaina ja sunnuntaina leikkimielinen kilpailumme taas tapahtuu itse kisapaikalla eli Ratinan Stadionilla. Löydät meidät ja energisen uutuutemme tapahtumatorilta. 

Jaa parhaat palasi viikonlopun Ruotsi-ottelussa hashtagilla #Voimallus ja olet mukana leipäyllätyksen arvonnassa!

Suomi-Ruotsi maaottelu

Historiallinen  Suomen ja Ruotsin välinen kohtaaminen Ratina Stadionilla on ainut elossa oleva yleisurheilumaaotteluperinne. Kilpailut käydään reilusti mies miestä ja nainen naista vastaan. Tämä ainutlaatuinen tapahtuma päättää sekä suomalaisten että ruotsalaisten yleisurheilun ystävien yleisurheilukauden.

Ruotsi -ottelu yhdistää meidät kisaamaan rakasta naapurimaatamme vastaan. Tässä meillä on valttina suomalainen sisu. Vaasan Voimallus, jossa riittää energiaa pieniin ja suuriin seikkailuihin, on ylpeänä mukana kannustamassa suomalaisen yleisurheilun sankarit voittoon!

Vaasan Voimallus on myös miesten ja naisten moukarinheiton virallinen kisaisäntä.