Vaasan tukee lasten liikkumista ja aloittaa yhteistyön HJK:n kanssa

19.5.2021

Leipomoyhtiö Vaasan ja Helsingin Jalkapalloklubi HJK ovat solmineet kumppanuuden. Mukana lapsia liikuttamassa Vaasanin kanssa on lisäksi Mikael Forssell.

Etenkin Vaasan Ruispaloista tunnettu Vaasan tulee osaksi HJK-perheiden pienten lasten matkaa heidän aloittaessaan uuden jalkapalloharrastuksen. Yritys tukee HJK:n 2015-2016 syntyneiden uuden ikäluokan toimintaa tarjoamalla jokaiselle pelaajalle heidän ensimmäisen pelipaitansa keventäen näin myös harrastuksen aloittamisen kustannuksia. Kumppanuus HJK:n kanssa jatkuu ainakin vuoden loppuun asti.

”Lähdimme mukaan yhteistyöhön, koska meidän yhteinen tavoitteemme on edistää terveellisiä elämäntapoja ja haluamme, että suomalaiset lapset ja nuoret voivat hyvin. Tähän linkittyvät vahvasti liikuntaharrastukset kuten jalkapallo ja runsaskuituiset välipalat, jotta on energiaa liikkua”, sanoo Vaasan Brand Experience Manager Katja Willberg ja jatkaa: ”Olemme iloisia voidessamme tukea lasten liikkumista ja aktiivista elämäntapaa näin konkreettisella tavalla ja ehkä osaltamme madaltaa kynnystä kokeilla lajia.”

”HJK:n pelaajapolku pienestä lapsesta aikuiseksi, jopa ammattilaiseksi, on pitkä. Jokainen pelaaja tarvitsee tämän matkan aikana tukea vanhemmilta ja valmentajilta, mutta myös kumppaneiltamme. On hienoa, että nyt aloittava ikäluokka saa kokea konkreettisesti tämän tuen alusta saakka”, HJK ry:n toiminnanjohtaja Timo Muurinen kiteyttää alkavan yhteistyön merkityksestä.

Hyvät eväät koko joukkueelle

Yhteistyössä Vaasanin kanssa kesäkuukausien ajan on myös entisenä HJK:laisena ja tähtijalkapalloilijana tunnettu Mikael Forssell, joka toimii nykyään Helsingin Jalkapalloklubin A-junioreiden päävalmentajana. Vaasanin tuotteista tässä kumppanuudessa mukana ovat kotimaista täysjyväkauraa sisältävä uutuus Vaasan Pehmeät Kaurapalat ja tuttu Vaasan Ruispalat. Kahden lapsen isänä hän jakaa omia vinkkejään terveellisiin välipaloihin Instagramissa.

”Vauhdikkaat pelit vaativat kunnon eväät, jotta energiatasot pysyvät ylhäällä. Vaasanin pehmoiset Kaurapalat on koko perheemme suosikki, sillä ne ovat runsaskuituisia eivätkä murene,” Miklu kertoo.