Vaasan Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

27.2.2023

Tuomas Mantere on nimitetty Vaasan Oy:n toimitusjohtajaksi ja Lantmännen Unibaken tuoreleipäliiketoiminnan operatiiviseksi vetäjäksi 1. maaliskuuta 2023 alkaen. Suomen lisäksi Mantere vastaa Lantmännen Unibaken tuoreleipäliiketoiminnasta Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Mantere seuraa tehtävässään Thomas Isakssonia, joka siirtyy niin ikään Lantmännen-konserniin kuuluvan Lantmännen Cerealian liiketoiminnan toimitusjohtajaksi.

Vaasan Oy:n uusi toimitusjohtaja Tuomas Mantere on työskennellyt Lantmännenillä vuoden 2015 Vaasan-konsernin yrityskaupasta lähtien, ja sitä ennen neljä vuotta Vaasanilla vastaten ensin näkkileipien ja hapankorppujen, ja myöhemmin pakastetuotteiden liiketoiminnasta. Viimeiset neljä vuotta Mantere on toiminut Lantmännen Unibaken Suomen ja Baltian pakasteliiketoiminnan toimitusjohtajana. Ennen Vaasanin ja Lantmännen Unibaken vuosiaan hän työskenteli erilaisissa myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä Marsilla 15 vuoden ajan.

”Otan uuden tilaisuuden ja haasteen ilolla vastaan. Tämä on minulle eräänlainen kotiinpaluu, sillä minulla on historiaa Vaasanilta vuosien takaa. Vaikka olen ollut Lantmännen-konsernissa pitkään, on tuoreleipäliiketoiminnassa minulle paljon uutta opittavaa. On upeaa päästä työskentelemään ikonisten brändien ja suomalaisten suosikkituotteiden, kuten Vaasan Ruispalojen kanssa. Pääsen luotsaamaan huippujoukkoa, joka on tehnyt hienoa työtä jo vuosien ajan”, Tuomas Mantere iloitsee.