Vaasan Kotiuunin Munkkirinkeli

Munkkirinkeleiden taikinassa emme ole säästelleet kardemumman määrässä. Valmiiksi paistettuna, anna viimeinen silaus lämmittämällä ja pyöräyttämällä sokerissa. Nautiskele viimeisetkin sokerihiput suupielistä.

Käyttöohje: Lämmitä munkit uunissa 200 asteessa noin 3 minuuttia tai mikroaaltouunissa sulatusteholla (150-200W) noin 60 sekuntia. Sokeroi heti ja anna lämmön tasaantua. Jos haluat kuorruttaa munkit, dippaa jäiset munkit sulassa suklaassa ja ripottele päälle strösseleitä tai pähkinärouhetta. Anna munkin lämpötila tasaantua noin 15-30 min ennen tarjoilua.

Vaasan Kotiuunin Munkkirinkeli
    Pakkauskoot:
  • 8 x 45 g

Ainesosat:

VEHNÄJAUHO, palmuöljy, vesi, sokeri, KANANMUNA, kasviöljy ja -rasva (palmu, rapsi), hiiva, suola, kardemumma, VEHNÄGLUTEENI, emulgointiaine (E472e), aromi, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, soijaa.

Ominaisuudet:

laktoositon

Leivottu Suomessa

Ravintosisältö (100g):

Energiaa 1559 kJ/373 kcal
Rasvaa 20 g
josta tyydyttyneitä 8,2 g
Hiilihydraatteja 40 g
josta sokereita 5,8 g
Ravintokuitua 2,9 g
Proteiinia 6,8 g
Suolaa 0,68 g
Laktoosia 0 g

Ota yhteyttä:

Kuluttajapalvelu, Leivonnaispakasteet

0800 166122

Puhelinpalveluaikamme on tiistaista perjantaihin klo 9-11.