Vaasan Kotiuunin Joutsenolainen Riisipiirakka
Isoäitinsä riisipiirakkaresepti takataskussaan Pentti Häkli perusti leipomon Joutsenoon vuonna 1966, ja täällä Karjalan sydämessä leivomme piirakoita edelleen. Halusimme tuoda Pentin isoäidin reseptin tähän päivään – siispä kehitimme Joutsenolaisen riisipiirakan. Rapea ja herkullinen makuelämys syntyy, kun kuori on rukiisen luonteikas ja täytteessä juuri sopivasti voita. Meille Joutsenolainen on suomalaista riisipiirakkaperinnettä aidoimmillaan.
-
Pakkauskoot:
- 6 x 80g
Ainesosat:
vesi, riisi 18% (EU), TÄYSJYVÄRUISJAUHO, VOI 1,8%, kasvirasva ja -öljy (rapsi, palmu, kookos), suola, VEHNÄGLUTEENI, rypälesokeri, MAITOPROTEIINI, porkkana, aromit. Ruista 92% viljaraaka-aineista.
Ominaisuudet:
kuitupitoinen, vähälaktoosinen
Leivottu Suomessa
Ravintosisältö (100g):
Energiaa | 807 kJ/192 kcal |
Rasvaa | 5,1 g |
josta tyydyttyneitä | 2,5 g |
Hiilihydraatteja | 30 g |
josta sokereita | 0,9 g |
Ravintokuitua | 3,3 g |
Proteiinia | 4,6 g |
Suolaa | 1,4 g |
Laktoosia | < 1 g |
Ota yhteyttä:
Kuluttajapalvelu, Leivonnaispakasteet
0800 166122 kuluttajapalvelu.unibakeFI@lantmannen.comPuhelinpalveluaikamme on tiistaista perjantaihin klo 9-11.