Uutuus

Vaasan Kotiuunin Joutsenolainen Riisipiirakka

Isoäitinsä riisipiirakkaresepti taskussaan Pentti Häkli perusti leipomon Joutsenoon vuonna 1966, ja täällä Karjalan sydämessä leivomme edelleen. Halusimme tuoda Pentin isoäidin reseptin tähän päivään – siispä kehitimme Joutsenolaisen riisipiirakan. Rapea ja herkullinen makuelämys syntyy, kun kuori on rukiisen luonteikas ja täytteessä juuri sopivasti voita. Meille Joutsenolainen on suomalaista riisipiirakkaperinnettä aidoimmillaan.


Ainesosat:

vesi, riisi 18%, TÄYSJYVÄRUISJAUHO, VOI 1,8%, kasvirasva ja -öljy (rapsi, palmu, kookos), suola, VEHNÄGLUTEENI, rypälesokeri, MAITOPROTEIINI, porkkana, aromit, väri (E160a). Ruista 92% viljaraaka-aineista.

Ominaisuudet:

vähälaktoosinen

Ravintosisältö (100g):

Energiaa 807
Rasvaa 5,1
josta tyydyttyneitä 2,5
Hiilihydraatteja 30,0
josta sokereita 0,9
Ravintokuitua 3,3
Proteiinia 4,6
Suolaa 1,4
Laktoosia vähälaktoosinen
vaasan brand logo

Kotiuunin rapeaa, suussasulavaa, uunilämmintä, helppoa, marjaisaa – kuin kotona leivottua!

Kurkista, mikä sinulle maistuisi