Vaasan Kotiuunin Joutsenolainen Riisipiirakka

Isoäitinsä riisipiirakkaresepti takataskussaan Pentti Häkli perusti leipomon Joutsenoon vuonna 1966, ja täällä Karjalan sydämessä leivomme piirakoita edelleen. Halusimme tuoda Pentin isoäidin reseptin tähän päivään – siispä kehitimme Joutsenolaisen riisipiirakan. Rapea ja herkullinen makuelämys syntyy, kun kuori on rukiisen luonteikas ja täytteessä juuri sopivasti voita. Meille Joutsenolainen on suomalaista riisipiirakkaperinnettä aidoimmillaan.

Vaasan Kotiuunin Joutsenolainen Riisipiirakka
    Pakkauskoot:
  • 6 x 80g

Ainesosat:

vesi, riisi 18% (EU), TÄYSJYVÄRUISJAUHO, VOI 1,8%, kasvirasva ja -öljy (rapsi, palmu, kookos), suola, VEHNÄGLUTEENI, rypälesokeri, MAITOPROTEIINI, porkkana, aromit. Ruista 92% viljaraaka-aineista.

Ominaisuudet:

kuitupitoinen, vähälaktoosinen

Leivottu Suomessa

Ravintosisältö (100g):

Energiaa 807 kJ/192 kcal
Rasvaa 5,1 g
josta tyydyttyneitä 2,5 g
Hiilihydraatteja 30 g
josta sokereita 0,9 g
Ravintokuitua 3,3 g
Proteiinia 4,6 g
Suolaa 1,4 g
Laktoosia < 1 g

Ota yhteyttä:

Kuluttajapalvelu, Leivonnaispakasteet

0800 166122

Puhelinpalveluaikamme on tiistaista perjantaihin klo 9-11.