Vaasan Kotiuunin Kinkkupasteija

Nämä rapeakuorisiksi paistuvat kinkkupasteijat me olemme leiponeet lihapasteijoidemme kavereiksi. Täytteeseen sujautimme kelpo kourallisen suosikkijuustoamme mehevää makua antamaan. Nyt olet hyvän äärellä. Leivottu Joutsenossa ja kotimaisesta kinkusta, tottakai.

Käyttöohje: Laita pasteijat pellille ja anna sulaa noin 30 minuuttia. Voitelemalla pasteijat kanamunalla tai vedellä saat kauniin paistovärin. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Vaasan Kotiuunin Kinkkupasteija
    Pakkauskoot:
  • 9 x 50 g

Ainesosat:

VEHNÄJAUHO, vesi, kasviöljy ja –rasva (palmu, rapsi), kinkkurouhe 10 % [mm. porsaan kinkku 83%, perunatärkkelys, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), rypälesokeri, hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (E250), savuaromi], riisi, EMMENTALJUUSTO 2,3%, KANANMUNA, muunnettu maissitärkkelys, suola, auringonkukkaöljy, maltodekstriini, perunatärkkelys, mausteet (paprika, mustapippuri), aromit, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia, soijaa. Tuotteessa 8% kinkkua. Valmistuksessa käytetty vain suomalaista lihaa.

Ominaisuudet:

laktoositon

Leivottu Suomessa

Ravintosisältö (100g):

Energiaa 1470 kJ/353 kcal
Rasvaa 25 g
josta tyydyttyneitä 9,8 g
Hiilihydraatteja 25 g
josta sokereita 0,2 g
Ravintokuitua 1,2 g
Proteiinia 6,5 g
Suolaa 1,2 g
Laktoosia 0 g

Ota yhteyttä:

Kuluttajapalvelu, Leivonnaispakasteet

0800 166122

Puhelinpalveluaikamme on tiistaista perjantaihin klo 9-11.