Syö näkkäriä ja anna lapselle harrastus

Jokaisesta Koulunäkki Klassikko –kampanjapakkauksesta lahjoitetaan 3 senttiä vähävaraisten lasten harrastustoimintaan Hope ry:n kautta.

Vuoden 2019 tavoitteenamme on kerätä 50 000 euroa. Seuraa yhteisen tavoitteemme etenemistä täältä!

Kertymä

45 790€

50 000€ on muuten aika iso raha. Sillä mahdollistaa ihan ikioman harrastuksen yli 160 lapselle tai vastaavasti tarjoaa varusteet pihapeleihin ja muuhun mukavaan yli 1 660 lapselle.

Vuonna 2018 Hope auttoi yhteensä 19 894 lasta. Meidän avullamme tämä luku voisi olla tänä vuonna jo merkittävästi suurempi!

Kotimainen Koulunäkki on ollut lasten terveellinen välipala jo vuodesta 1963. Tänäkin vuonna haluamme olla läsnä mahdollisimman monelle lapselle.

Kampanja voimassa vuoden 2019 tai kunnes tavoite on saavutettu. Kampanjassa mukana kampanjapakkaukset Koulunäkki Klassikko 200g ja 375g.

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Suomen suosituin näkkileipä! Lähes kaikki suomalaiset ovat kasvaneet miedon ja murean Vaasan Koulunäkki -leivän voimalla, sillä se on ollut Suomen ykkösnäkkäri jo yli viidenkymmenen vuoden ajan.

Vaasan Koulunäkki

Suomen suosituin! Mieto ja murea täysjyväruisnäkkileipä. Leivottu Suomessa kotimaisesta rukiista.

Lue lisää

Suomen suosituin näkkileipä!

Jo klassikoksi muodostunut Vaasan Koulunäkki tuotiin markkinoille vuonna 1963, kun koululaisille ja lapsille haluttiin tarjota oma näkkileipä. Tuotteen valmistus alkoi Vaasassa, mutta tuotanto siirtyi vuonna 1969 Kotkaan, jossa tuote valmistetaan edelleen. Koulunäkki valloitti nopeasti paikkansa Suomen suosituimpana näkkärinä.