Rukiinen tuorepuuro näkkäristä

Kuohkea ja marjaisen maukas tuorepuuro tekeytyy yön aikana jääkaapissa ravitsevaksi aamupalaksi.

Ainesosat

1 viipale Koulunäkki -näkkileipää
1 prk rasvatonta rahkaa
2 banaania
1 rkl hunajaa
1 rkl kookoshiutaleita
100 g pakastevadelmia
½ rkl sokeria
kourallinen pähkinäsekoitusta

Ohje:

Kaada rahka kulhoon. Murenna näkkileipä käsin rahkan joukkoon. Muussaa banaanit haarukalla ja lisää ne kulhoon kookoshiutaleiden ja hunajan kanssa. Sekoita hyvin ja laita puuro kelmulla peitettynä jääkaappiin vetäytymään yön yli.

Makeuta halutessasi haarukalla muussatut vadelmat sokerilla ja laita jääkaappiin odottamaan. Nauti puuro vadelmien ja pähkinöiden kera.