Vaasan myymälät

Vaasan myymälöissä myydään monipuolisesti edullisia erikoiseriä tuoretta leipää ja kahvileipää, näkkileipiä ja hapankorppuja, sekä kotona paistettavia tai sulattaen tarjoiluvalmiita pakastetuotteita suolaisesta makeaan. Omissa uuneissamme paistuu päivittäin patonkeja, leipiä, pasteijoita, piirakoita, pullia ja viinereitä. Kahvipisteidemme pannuissa porisee aina tuoretta kahvia.

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tuoretta tietoa Vaasanin uutuustuotteista sekä sesongin parhaita reseptivinkkejä. Ajankohtaisten kuulumisten lisäksi saat ensimmäisten joukossa tiedon leipomomyymälöissä toteutettavista valtakunnallisista etukampanjoista.

Vaasan myymälät sijaitsevat kahdellatoista paikkakunnalla Suomessa, Etelä-Suomesta aina Rovaniemelle asti, ja olemme osa Lantmännen-konsernia. Tämän sivun alalaidasta löydät kaikkien myymälöidemme yhteystiedot ja aukioloajat.

Tervetuloa ostoksille!

Liity tästä

Tehdään hyvää pienentämällä ruokahävikkiä

Meille vastuullisuus on aivan olennaista toiminnassamme. Haluamme pitää huolta ihmisistä ja ympäristöstä – emme hyvää hyvyyttämme, vaan koska se loppujen lopuksi on ainoa tapa tehdä menestyvää bisnestä kestävästi, pitkällä aikavälillä.

Lue lisää

 

Vaasan ­myymälät