Vaasan-myymälät

Vaasan-myymälöissä myydään monipuolisesti edullisia erikoiseriä tuoretta leipää, kahvileipää, leivonnaispakasteita, näkkileipiä, hapankorppuja sekä ruisnachoja. Myymälöiden omissa uuneissa paistuu päivittäin patonkeja, pullia, viinereitä, pasteijoita ja piirakoita. Kahvipisteissämme porisee aina tuoretta kahvia.

Vaasan-myymälät torjuvat ruokahävikkiä. Leivonnassa syntyy aina jonkin verran ylimääräistä taikinaa, ja näistä taikinaeristä leivotut tuotteet myymme edullisesti Vaasan-myymälöissä. Lahjoitamme päivittäin merkittäviä määriä tuotteita myös hyväntekeväisyyteen. Nyt voit ostaa myymälöistämme myös leipähävikkikasseja ResQ-sovelluksen kautta!

Vaasan-myymälät sijaitsevat 12 paikkakunnalla, aina Etelä-Suomesta Rovaniemelle asti. Katso tarkemmat osoitteet ja aukioloajat sivun alalaidasta.

Liity veloituksetta outlet-kerhoomme tilaamalla Vaasan-uutiskirje! Uutiskirjeessä kerromme mm. ajankohtaisista uutuuksista ja etukampanjoista.

Tervetuloa ostoksille, tehdään hyvää ja torjutaan ruokahävikkiä yhdessä!

Liity tästä

Tehdään hyvää pienentämällä ruokahävikkiä

Meille vastuullisuus on aivan olennaista toiminnassamme. Haluamme pitää huolta ihmisistä ja ympäristöstä – emme hyvää hyvyyttämme, vaan koska se loppujen lopuksi on ainoa tapa tehdä menestyvää bisnestä kestävästi, pitkällä aikavälillä.

Lue lisää

 

Vaasan ­myymälät