Saapuminen

Saapuminen autolla

Keskustan ja Lauttasaaren suunnasta tullessasi pääset meille Porkkalankatua pitkin. Käänny Tallberginkadulle kohti Salmisaarenrantaa. Salmiparkki on edessäsi Energiakadun risteyksen kulmassa. Länsiväylältä tullessasi seuraa opastetta Ruoholahden suuntaan ja käänny ensimmäisessä risteyksessä oikealle, Energiakadulle. Salmiparkki on Energiakadun ja Salmisaarenrannan risteyksessä oikealla.

Navigaattoriin osoitteeksi merkitään: Salmisaarenranta 9. (Salmisaarenaukio 1 johdattaa kiinteistön yläpihalle, johon ei voi pysäköidä.)

Voit pysäköidä Salmisaarenaukio 1:n parkkihalliin, Salmiparkkiin. Sisäänajo Salmiparkkiin on Salmisaarenrannassa,  Energiakadulta tai Tallberginkadulta tullessa oikealla. Parkkihallista pääsee hissillä Salmisaarenaukio 1:n ensimmäiseen kerrokseen, jossa on kiinteistön vastaanotto ja ilmoittautuminen.

Salmisaarenrannassa on myös jonkin verran kadunvarsipaikkoja.
Salmisaaren alueella pysäköinti on maksullista.
Salmisaaren kartta

Saapuminen joukkoliikenteellä

Salmisaarenaukio 1 sijaitsee kävelyetäisyyden päässä Ruoholahden metroasemalta, Porkkalankadun bussipysäkeiltä sekä raitiovaunu 8 pysäkiltä. Julkisen liikenteen aikataulut ja pysäkit löytyvät Helsingin seudun liikenteen reittioppaasta