Syksyn maukkaimmat uutuudet

24.8.2017

Syksy käynnistyy näyttävällä kattauksella uutuustuotteita. Kun arki taas rullaa täydellä teholla, ruokapuolen tulee olla nopeaa ja vaivatonta. Terveelliset leivät ja maukkaat sämpylät pitävät huolen, että koko perheen tankkauspuoli sujuu alta aikayksikön.

Nyt voit nauttia kasviksesi leivän muodossa – tai ainakin ison osan niistä. Nimittäin Vaasan Taika Kasvispaahto sisältää peräti 40 % kasviksia. Kauraleivän ystäviä hemmotellaan puolestaan paahteisen ohuella kauraherkulla.

Hodarien ja hampurilaisten ystävät voivat viedä nautiskelunsa nyt kokonaan uudelle tasolle. Ensimmäistä kertaa kaupoista löytyy premium-tason sämpylöitä, joiden makuominaisuudet vakuuttavat kriittisimmänkin kokin. Muhkeista ja kiiltäväpintaisista sämpylöistä riittää isommallekin porukalle.

Tutustu!

1. Vaasan Taika Kasvispaahto

Vaasan Taika kasvispaahtoleipä

Vaasan Taika Kasvispaahto on vastustamaton yhdistelmä ravitsevia kasviksia ja rouheita siemeniä. Uutuuspaahtoleivässä on peräti 40 % on kasviksia: porkkanaa, valkoista papua, palsternakkaa ja kikhernettä. Sopivaa rouheutta se saa auringonkukan- ja pellavansiemenistä.

2. Vaasan The DOG Gourmet hodarisämpylä

Hot Dog sämpylä - Vaasan The Dog

Tämän gourmet-tason hodarisämpylän koostumus on muhkea ja maku kerrassaan vastustamaton.
Itsetehdyt, kiiltäväpintaiset hodarit maistuvat niin arjessa kuin juhlissa. Kahdeksan sämpylän pakkauksesta riittää isommallekin porukalle.

3. Vaasan The BRGR Gourmet burgerisämpylä

The BRGR Vaasan hampurilaisleipä

Tässä se nyt on – kaupan paras gourmet-sämpylä, joka ei pihtaile herkullisuudessaan. Muhkean kiiltäväpintaisessa burgerisämpylässä on reilusti makua ja aavistuksen verran makeutta. Näillä uutuussämpylöillä häikäiset helposti koko ruokaseurueen.

4. Vaasan Ohut Kauraherkku

Vaasan Ohut Kauraherkku -kauraleipä

Terveellistä kauraleipää löydät nyt ohuen herkullisina viipaleina. Auringonkukansiemenet ja leseet tuovat kauraherkkuun pehmeää runsautta ja paahteisen maun täydentää ripaus merisuolaa.

Kaipaavatko makunystyräsi vaihtelua ja ennenkokemattomia makyelämyksiä? Maista uusimpia herkkuluomuksiamme ja ylläty iloisesti!