Suomalaisten suosikkileivät pukeutuvat Roosa nauhaan

5.9.2022

Syöpäsäätiöiden Roosa nauha -keräys pyörähtää käyntiin syyskuussa, ja suomalaisten suosikkileivät Vaasan Ruispalat ja Kaurasydän verhoutuvat syöpätutkimuksen hyväksi näyttävästi pinkkiin. Varoja tärkeään tarkoitukseen kerätään myös tutuksi tulleella Roosa pullalla ja muilla hyvää tekevillä kampanjatuotteilla. Leipomoyhtiö Vaasan ja Lantmännen Unibake Finland ovat mukana tukemassa Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräystä jo seitsemättä kertaa. Tämän vuoden tavoitteena on kerätä kampanjaleipien ja -pullien avulla syöpätutkimukseen 75 000 euroa. 

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksellä kerätään varoja suomalaiselle syöpätutkimukselle. Roosa nauha on Syöpäsäätiön tunnetuin keräys, jonka avulla syöpätutkimusta on 19 vuoden aikana tuettu yli 10 miljoonalla eurolla. 

“Nauttimalla Vaasan Ruispalat ja Kaurasydän -leipiä syys−lokakuun aikana tuet paitsi suomalaista syöpätutkimusta, huolehdit samalla myös omista ja perheesi terveellisistä elintavoista. Haastamme yhdessä sisaryhtiömme kanssa kaikki suomalaiset mukaan helpoimmalla tavalla: jokainen ostettu Roosa nauha -tuote kartuttaa lahjoitussummaa ja vie lähemmäs keräystavoitettamme”, kertoo Katja Willberg, Vaasan Senior Brand Manager. 

Roosa pulla, eli Vaasan Kanelikierrepulla, on ollut Roosa nauha -keräyksen ja syksyisten kahvipöytien herkullinen luottokumppani jo vuodesta 2015.  

”Haluamme tukea Suomessa tehtävää syöpätutkimusta ja muistuttaa kaikkia tästä tärkeästä, useimpia meistä jollain tavalla koskettavasta teemasta. Hyvä teko voi myös maistua hyvältä. Roosa nauha -keräys onkin kelpo syy kerätä läheiset, ystävät ja työkaverit yhteen herkuttelemaan ja tehdä samalla hyvää”, kannustaa markkinointipäällikkö Elina Seppänen, Lantmännen Unibake Finland. 

Syöpäsäätiöiden Roosa nauha -kampanja alkaa syyskuussa 2022. Vaasan Roosa nauha -kampanjatuotteina ovat suomalaisten suosikkileivät: Jokaisesta syys–lokakuun aikana myydystä Vaasan Ruispalat- ja Vaasan Kaurasydän -pakkauksesta lahjoitetaan 3 senttiä Roosa nauha -keräykseen. Mukana keräyksessä ovat tuttuun tapaan myös Lantmännen Unibake Finlandin Roosa pulla -tuotteet Vaasan Kanelikierrepulla ja Vaasan Suloinen Kanelipulla, sekä Vaasan Kaurasko ja  Vaasan Rukiinen Riisipiirakka.