Urheilijan iltaherkku: lämpimät tonnikalaleivät

Urheilun jälkeen maistuu proteiinipitoinen iltaherkku, joka valmistuu nopeasti tonnikalasta, kananmunista ja Ruispaloista.

Ainesosat

UUNIPELLILLINEN
1 pussi Ruispaloja tai Ruispalat Ohut Herkkua
150 g emmentaljuustoa raastettuna
100 g goudajuustoa raastettuna
1 tölkki tonnikalaa vedessä
1–2 luomukananmunaa
1/2 dl kermaa tai Kolme juustoa -ruokakermaa
1 tl kuivattua tilliä

Ohje:

Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Levitä leivät uunipellille leivinpaperin päälle.

Kaada vesi pois tonnikalapurkista. Sekoita kulhossa juustoraasteet, tonnikala, munat, kerma ja tilli.

Levitä täytettä leiville. Paista uunissa viitisen minuuttia, kunnes päällyste on saanut hieman väriä ja näyttää herkulliselta.