Ainesosat

8 viipaletta Vaasan Ruispalat Ohut Herkkua
100 g herneitä
50 g kovaa juustoa
50 g manteleita
0,5 dl oliiviöljyä
50 g haluamiasi yrttejä
1 rkl sitruunan mehua
suolaa
mustapippuria
2 rkl tuorejuustoa
100 g fetaa
0,5 dl maitoa kostutukseen

Ohje:

Paahda mantelit pannulla ja mittaa sitten herneet, juusto, yrtit, sitruunan mehu sekä mantelit monitoimikoneen kulhoon. Aja massa tasaiseksi ja sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Lisää öljyä tarvittaessa.

Sekoita tuorejuusto peston joukkoon ja murusta feta.

Kostuta ruispaloja kevyesti maidolla. Levitä leipäpalan päälle kerros pestoa ja ripottele päälle fetaa.

Rullaa leipä tiiviiksi rullaksi ja paina rulla kiinni kahdella coktailtikulla. Leikkaa rulla kahtia ja nauti!