Ainesosat

1 Ruispalat Saaristoa viipale
1 kananmuna
25g pakastekatkarapuja
1rkl ranskankermaa
1rkl majoneesia
1,5 rkl tuoretta tilliä silputtuna
0,5 tl dijoninsinappia
oman maun mukaan suolaa
2-3 rouhausua mustapippuria myllystä
pari lehteä jääsalaattia
1-2 siivua sitruunaa

Ohje:

  • Keitä kananmuna kypsäksi eli noin 6-7 minuuttia kiehuvassa vedessä. Jäähdytä, kuori ja leikkaa ohuiksi siivuiksi.
  • Sulata katkaravut ja valuta ne.
  • Yhdistä valutetut  katkaravut, ranskankerma, majoneesi,  tillisilppu ja sinappi. Mausta seos suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
  • Paahda leivät.
  • Asettele leivälle salaatinlehtiä ja lusikoi päälle katkarapuseos.
  • Koristele muutamalla kananmunanviipaleella,  sitruunalohkoilla ja tillinoksalla.