Ainesosat

1 pkt Vaasan Ruispaloja
1 dl kaurahiutaleita
1 dl auringonkukansiemeniä
1 dl kurpitsansiemeniä
1 dl öljyä
0,5 dl hunajaa tai vaahterasiirappia
2 tl kanelia
1 tl inkivääriä
kuivattuja omenaviipaleita
ripaus suolaa

Ohje:

Murusta leipä, lisää mukaan öljyä ja makeuta hunajalla tai vaahterasiirapilla. Mausta seos esimerkiksi kanelilla ja lisää makusi mukaan muita aineksia. Paahda uunissa ja nauti jogurtin kanssa.

Revi Ruispalat pieneksi laakeaan kulhoon ja mittaa mukaan muut raaka-aineet. Sekoita kaikki keskenään huolellisesti.

Levitä granola leivinpaperin päälle uunipellille ja paahda 140 asteessa kiertoilmalla noin puolen tunnin ajan. Kääntele granolaa välillä.

Nosta pelti uunista, anna jäähtyä ja siirrä granola tiiviiseen purkkiin odottamaan herkullisia aamuhetkiä!