Mini Hot Dog korianterisalsalla

Tarjoile grillimakkara uudella twistillä tomaattisalsan ja juustoraasteen kanssa Vaasan Mini Hot Dog sämpylässä.

Ainesosat

4–5 kpl hyvin kypsynyttä tomaattia
½ pilkottu sipuli
3 rkl hienonnettua korianteria
1 rkl oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
Tarjoiluun
grillattuja tai paahdettuja Vaasan Mini Hot Dog -sämpylöitä
grillimakkaraa esim. Saarioinen Grilliwurst Chorizo
salaatinlehtiä
korianteria
raastettua pitkään kypsytettyä juustoa
maissilastuja

Ohje:

Tomaattisalsa: Pilko tomaatit ja poista siemenet. Leikkaa tomaatin liha hienoksi. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita kaikki yhteen korianterin, oliiviöljyn, suolan ja pippurin kanssa. Keitä salsa kokoon ja anna sen muhia hetki miedolla lämmöllä oikean koostumuksen aikaansaamiseksi (mitä pidempi keittoaika, sitä paksumpi koostumus). Anna jäähtyä.

Laita grillattu makkara Vaasan Mini Hot Dog sämpylälle ja lisää päälle hieman salaattia, korianteria, tomaattisalsaa ja raastettua juustoa. Tarjoile maissilastujen kanssa.