Herkullinen hodaribaari

Hodaribaari sopii kevään juhliin!
Tällä kahden täytteen hodaribaarilla, jossa nakit saavat seurakseen raikkaan keväiset maut, ruokit isommankin joukon juhlijoita.

Ainesosat

Nakkihodarit
noin 10 annosta
1 pussi Vaasan Mini Hot Dog -sämpylöitä
Nektariinisalsa:
2 nektariinia
2 tomaattia
6 mansikkaa
1 kevätsipuli
½ dl makeaa chilikastiketta
10 mintunlehteä
Lisäksi:
10 nakkia
4 avokadoa viipaloituna
1 tlk majoneesia
2 dl paahdettua sipulia
2 dl juustoraastetta
Katkarapuhodarit:
1 ps Vaasan Mini Hot Dog sämpylöitä
3 ps (à 180 g) katkarapuja
2 dl majoneesia
¼ tl suolaa
¼ tl mustapippuria
1 rkl sitruunanmehua
1 dl hienonnettuja yrttejä
2 sitruunaa lohkoina

Ohje:

Aloita nektariinisalsa:

Kuutioi nektariinien hedelmäliha pieniksi paloiksi ja halkaise tomaatit, poista niistä siemenet ja kuutioi ne.

Lohko mansikat ja hienonna kevätsipuli. Sekoita nektariinit, tomaatit, mansikat, kevätsipulit ja makea chilikastike keskenään. Lisää hienonnetut mintunlehdet. Anna tekeytyä muiden valmisteluiden ajan.

Valmista sitten katkaraputahna: Valuta sulaneet katkaravut hyvin. Sekoita rapuihin majoneesi, mausteet, sitruunanmehu ja puolet hienonnetuista yrteistä.

Höyrytä nakit kuumiksi vähässä vedessä kattilassa. Halkaise avokadot ja poista siemenet. Viipaloi hedelmälihat.

Paahda sämpylöiden leikkauspinnat rapeiksi. Nosta kaikki ainekset tarjolle, niin ruokailijat voivat koota hodarinsa itse.