All vege -piknikleipä

Kesän herkullisin piknikeväs syntyy helposti ja maistuu kasvis­syöjillekin. Rakastettujen Ruispalojen väliin laitetaan herkullista hummusta, avokadoa ja punaviini­etikassa pyöräytettyä puna­kaalia.

Ainesosat

1 kpl
1 kpl Vaasan Ruispalaa
½ dl hummusta
pieni pala punakaalia
2 salaatinlehteä
pari siivua kurkkua
pari siivua tomaattia
pari siivua avokadoa
pari suikaletta paprikaa
kourallinen ituja
tilkka punaviinietikkaa
tilkka oliiviöljyä
suolaa
pippuria
tuoreita yrttejä, esim. herneenversoa ja basilikaa

Ohje:

Voitele Ruispalan puolikkaat hummuksella.

Suikaloi punakaali ohuelti ja mauste se suolalla, mustapippurilla, oliiviöljyllä ja punaviinietikalla.

Täytä Ruispala salaatilla, yrteillä, kurkulla, tomaatilla, paprikalla, avokadolla, iduilla ja punakaalilla. Paina kansi päälle ja kääräise leipä leivinpaperiin. Sido kiinni narulla.