Ainesosat

4:lle hengelle
6 kpl Vaasan Lapin Rieskaset peruna
250 g Poron käristyslihaa
1 pieni sipuli
1 rkl voita tai rypsiöljyä
tilkka vettä
100 g kantarellituorejuustoa (esim Créme Bonjour)
1-2 tl kuivattua oreganoa
100 g savujuustoa raastettuna

Ohje:

Hienonna sipuli ja kuullota se voissa pehmeäksi paistinpannulla. Lisää käristysliha ja tilkka vettä. Hauduta kypsäksi. Voitele rieskat tuorejuustolla, ja lusikoi niiden keskelle hieman poronkäristystä. Ripottele käristykselle oreganoa, ja kääri rieska rullalle. Lado rieskarullat kevyesti voideltuun uunivuokaan vieri viereen. Ripottele pinnalle savujuustoraaste, ja gratinoi rieskoja 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia. Tarjoile raikkaan vihreän salaatin kera.