Chorizo-hodari

Olé mikä hodari! Tästä herkusta ei puutu potkua eikä makua. Herkullinen klassikko muuntautuu tulisemman ruuan ystävälle, kun laitat sämpylän väliin chorizo-makkaran, tomaattisalsaa ja chilimajoneesia. Uudet pienet Mini Hot Dog -sämpylät tekevät näistä hodareista mukavia suupaloja, joita voit tarjota myös juhlissa tai illanistujaisissa. Murenna päälle vielä ripaus maissilastuja, niin mukavan tuliset hodarit ovat valmiita syötäväksi.

Ainesosat

1 kpl Vaasan Mini Hot Dog -sämpylä
1 kpl Saarioinen Grilliwurst Chorizo raakamakkara
n. 2 rkl (tulinen) tomaattisalsa
Saarioinen Spicy Chili -majoneesi
Maissilastuja
Ruohosipulia

Ohje:

Kypsennä  Grilliwurst Chorizo raakamakkarat. Laita makkarat ja tomaattisalsa hot dog sämpylöiden sisään. Pursota pinnalle  majoneesia, lisää maissilastuja ja ruohosipulisilppua.