Ainesosat

8:lle hengelle
8 Vaasan Saaristolaispalaleipää
500 g uusia perunoita
1 nippu (villi)rucolaa
8 aurinkokuivattua tomaattia
3-4 rkl kylmäpuristettua öljyä
parmesaanilastuja
2 rkl lehtipersiljaa pilkottuna
kapriksia

Ohje:

Pese ja keitä perunat suolalla maustetussa vedessä al denteksi. Jäähdytä perunat ja viipaloi ne. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit ja hienonna rucola. Pienet lehdet voit jättää kokonaisiksi. Sekoita perunat, aurinkokuivatut tomaatit ja rucola keskenään. Lisää sekaan oliiviöljy, suolaa ja mustapippuria. Laita leipäviipaleen päälle paahtopaistiviipale ja rucolaperunasalaattia. Koristele parmesaanilastuilla, lehtipersiljalla ja kapriksilla.