Parhaat välipalavinkit koululaiselle

9.8.2017

Kun takana on reipasrytminen koulupäivä, pitäisi ravitsevan välipalan olla saatavilla nopeasti. Uudet Snäkki-leivät ovat terveellinen vaihtoehto koululaisen pieneen tai vai vähän suurempaankin nälkään. Täysjyväkaurasta ja kasviksista leivotut Snäkki-leivät maistuvat vaativammallekkin koululaiselle.

Leipien väliin sopivat tietysti jokaisen koululaisen omat suosikkitäytteet. Listasimme kuitenkin muutamia ideoita, minkälaisia terveellisiä välipaloja Snäkki-leivistä voidaan helposti loihtia. Vaihtoehtoina kana-, kala- ja kalkkunaleivät. Erilaisena välipalaideana listassa on mukana myös kasvisruokailijoille sopiva Vege Dog.

Tutustu, testaa ja ihastu!

1. Kana-Snäkki

Koululaisen kanasnäkki

Ruokaisan Kana-Snäkin runkona on broilerin rintafilee. Tuorejuustolla voidellun Snäkin väliin laitetaan tämän lisäksi salaattia, kurkkua ja emmentaljuustoa. Raikasta ja ravitsevaa!

2. Fisu-Snäkki

Kalapuikot ovat monien koululaisten suosikkiruokien joukossa ja ne sopivat myös Snäkki-leivän väliin. Kalapuikkojen kaveriksi leivän väliin laitetaan tietysti tartarkastiketta. Ravitseva Fisu-Snäkki on kasassa kun täytteiksi lisätään vielä salaatti ja kirsikkatomaatit.

3. Puhti-Snäkki

Koululaisen puhti-Snäkki

Kalkkunalla täytetyn Puhti-Snäkin voimalla koululainen jaksaa varmasti seuraavaan ateriaan asti. Puhti-Snäkin väliin tulee kalkkunaleikkeiden lisäksi avokadoa, kevytmajoneesia, kurkkua ja salaattia.

4. Vege Dog

Vege Dog

Hodari taipuu mutkattomasti myös vegeversioksi. Yhtälöön tarvitaan vain kasviksia: falafel-pyöryköitä, rapeaa salaattia ja tomaattia – näin syntyy täydellisen täyttävä välipala, joka maistuu koko pesueelle.