Koululaisen parhaat hodarivinkit

9.8.2017

Kun takana on reipasrytminen koulupäivä, välipalan tulee olla pöydässä alta aikayksikön. Herkulliset ja monipuoliset hodarit ovat oivallinen vaihtoehto pieneen tai suureen nälkään, ja ne valmistuvat helposti myös jälkikasvun omasta toimesta. Valmis hodari on myös kätevä ottaa mukaan vaikkapa treenievääksi.

Täytteiden määrällä ja laadulla pystyt vaikuttamaan siihen, onko hodari kevyempi välipala vai ruokaisampi lämmin ruoka. Helpoista hodarivinkeistämme löydät vaihtoehdot niin kala-, kana- kuin vegeversioihin, unohtamatta superherkullista suklaahodaria.

Tutustu, testaa ja ihastu!

1. Fisu Dog

Fisu Dog

Saat perushodarista helposti merellisen, kun täytät sen lämpimillä kalapihveillä tai -pyöryköillä. Kruunaa nautinto remoulade-kastikkeella ja piparimuotein leikatuilla kurkkuviipaleilla. Raikasta ja ravitsevaa!

2. Chicken Dog

Chicken Dog
Rento kanahodari on ihanan mutkaton välipala. Sulatejuusto tuo siihen mukavaa mehevyyttä, paprika ja salaatinlehdet puolestaan rapeaa raikkautta. Täytteiden määrää vaihtelemalla saat hodarista joko kevyemmän tai ruokaisamman. Perheen suosikkivälipala on tässä.

3. Vege Dog

Vege Dog
Hodari taipuu mutkattomasti myös vegeversioksi. Yhtälöön tarvitaan vain kasviksia: falafel-pyöryköitä, rapeaa salaattia ja tomaattia – näin syntyy täydellisen täyttävä välipala, joka maistuu koko pesueelle.

4. Sweet Dog

Sweet Dog
Kuka sanoi, että hodarin tulee olla aina suolainen? Aivan yhtä hyvin voit täyttää sämpylät esimerkiksi banaanilohkoilla, kermavaahdolla ja suklaakastikkeella. Makean suklainen hot dog on trendikäs ja täydellinen jälkiruoka!