Huuhkajille ja Helmareille ruista pohkeisiin – Vaasanista Suomen Palloliiton yhteistyökumppani

17.2.2021

Vaasan tulee näkymään Suomen Palloliiton omissa kanavissa sekä Huuhkajien ja Helmareiden ottelutapahtumissa stadioneilla. Suomen jalkapallomaajoukkueet pääsevät vastavuoroisesti kaupan leipähyllyihin Suomen suosituimpien leipien erikoispakkauksiin. Vaasanin leivät ovat myös yksi maajoukkueiden tutuista ja turvallisista matkaeväistä maajoukkueleirien yhteydessä.

”Ainutlaatuisen arvokisahuuman nostattamisen ohella yhteiskunnallisesti vielä tärkeämpi teema on Suomen Palloliiton ja Vaasanin yhteinen kiinnostus terveellisten elämäntapojen edistämiseen. Jalkapallo ja liikunta ylipäätään edistävät hyvinvointia, ja liikunnan ohella on tärkeää syödä terveellisiä välipaloja”, kertoo Vaasan Brand Experience Manager Katja Willberg ja jatkaa: ”Runsaskuituinen, terveellinen leipä auttaa jaksamaan paremmin niin kentällä kuin koulussa ja töissä. Nyt voimme varmistaa, että maajoukkueillamme on riittävästi ruista pohkeissa niin Helmareilla EM-karsinnoissa, kuin Huuhkajilla tulevissa EM-kisoissa.”

(V)Oi leipä on!

Suomen harrastetuin urheilulaji jalkapallo liikuttaa viikoittain yli puolta miljoonaa suomalaista. Vaasan auttaa Suomen Palloliittoa kasvattamaan lajin suosiota entisestään antamalla maajoukkueille näkyvyyttä Suomen suosituimpien leipien pakkauksissa. Maajoukkuemenestyksen odotetaan innostavan uusia harrastajia lajin pariin.

”Tuemme Huuhkajia historiallisessa koitoksessaan EM-kisoissa tuomalla sankarimme osaksi suomalaisten jokapäiväistä leipää kisapakkauksiin. Sinivalkoinen näkyvyys leipäkorissa muistuttaa kotitalouksia kannustamaan Huuhkajat kisoihin ja tuomme kotimaisen viljan voiman kuuluville myös katsomoissa”, Willberg lisää.

”Olemme todella iloisia konkreettisesti suomalaisten arjessa näkyvästä ja hyvinvointia tuottavasta yhteistyöstä Vaasanin kanssa. Terveellinen ja ravitseva eväs on suomalaisten jalkapalloperheiden ja futisjunioreiden arjen peruspilari, Suomen Palloliiton myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Varis sanoo.