Bloggarit taianomaisissa tunnelmissa

6.10.2015

Taika kutsui bloggareita tutustumaan jyvän taikaan Vaasan Pajalle ja rakentamaan unelmien leipiä.

Aamu alkoi leppoisasti Vaasan Pullapuodissa, missä bloggarit pääsivät tutustumaan tämän hetken kiinnostavimpiin voileipätrendeihin Hanna Jensenin johdolla. Seuraavaksi ennen keittiöön menoa markkinointipäällikkömme Riikka esitteli päivän kirkkaimman tähden, Taika-leivän.

Pian bloggarit siirtyivät Vaasan Pajaan, jossa pöydät notkuivat erilaisia herkkuja sekä terveellisiä vaihtoehtoja unelmien leipien täytteeksi.Bloggareita oli vastassa oma keittiömestarimme Marko Hirvonen. Marko kertoi täytevaihtoehdoista ja antoi bloggareille ensimmäiset vinkit mahtavien leipien tekoon.

Nyt siis Taika-essut päälle ja hop hop, leivän tekoon!

 

Taika bogarit 2 Taika blogarit 1 TAika blogarit Marko TAika blogarit Marko opastaa

Taika-leivästä syntyi aivan uskomattomia taideteoksia ja esimerkiksi Minäkö keski-ikäinen? -blogin Tiia oli varsin haltioissaan taianomaisten leipien teosta. Tässäpä teille Tiian fiilistelyä:

Kun taivas oli vain rajana tarvikkeiden ja lisukkeiden suhteen mielikuvitus pääsi valloilleen ja laitoin leipäni päälle ennen kuvittelemattomia herkkuja ja lopputulema oli vielä aivan taivaallinen! Ajatuksen nuorana oli laittaa leivän päälle kaikkea mistä itse tykkää ja kas kummaa kombo toimi täydellisesti. Saimme tehdä kotiinkin leipiä ja miehelle rakentamani leipä oli kuulemma hänen elämänsä herkullisin leipä!
Tiian koko fiilistelyn voit lukea täältä.

Päivän aikana syntyi monenlaisia herkkuleipiä, tässä muutama makupala:

 

 Taika blogarit Riikan leipäTaika blogarit leipä 2Taika blogarit perunaleipäTaikaleipä marjojaTaika blogarit leipä 1Taika blogarit kerrosleipä

Tiia oli vielä inspiroitunut Taika-leivästämme oikein kunnolla ja hän oli tehnyt juhliinsa mahtavan herkullisen näköisiä leipiä tällaisilla resepteillä.

Vaasan Taika-leivät tanskalaisittain

Lohileivät
Taika leipiä
majoneesia
kylmäsavulohta
avokadoa
parmesanlastuja
kapriksia
ruohosipulia
hunajaa
yrttejä
paahdettuja pinjansiemeniä

Ilmakuivatut kinkkuleivät
Taika leipiä
majoneesia
ilmakuivattua kinkkua
avokadoa
aurajuustoa
yrttejä
paahdettuja pinjansiemeniä
hunajaa
kapriksia

Tutustu herkullisiin uutuuksiin tästä:

Vaasan_Taika_Vaalea_Taysjyva_400g Vaasan_Taika_Tumma_Täysjyva_400g