Kotiuskottavaa katuruokaa


Street Food reseptit

Kaikki reseptit

Opi kokkailemaan katuruokaa

Miten höyrytät Bao Bun sämpylän?

Bao Bun valmistuu helposti ja nopeasti. Höyrysämpylä voidaan valmistaa kolmella eri tapaa:

  1. Höyryttämällä bambukorissa 2-6 min
  2. Hoyryttämällä höyrykorissä / siivilässä, suljetussa kattilassa 2-6 min
  3. Mikrossa 2 minuutin ajan

Voi halutessasi käyttää korien pohjalla leivinpaperia, ettei sämpylät tartu koriin kiinni.

Soft Bun perunasämpylä pannulla ja uunissa

Soft Bun hampurilaissämpylän halkaisupinnat paahdetaan pannulla tai paistolevyllä. Sämpylän pintoihin voi pyyhkäistä kevyesti majoneesia tai sulatettua voita (vaihtoehtoisesti sulata voi pannussa).

Anna sämpylöiden hetki lämmetä ja saada paahtunutta väriä pintaan. Isommalle joukolle voi sämpylät paahtaa uunissa, sisäpinnat ylöspäin käännettynä.

Miten paistat hyvän smash-burger pihvin?

Smash pihvin paistossa pannun tai parilan kuumuus tärkeää – lihan tulee todellakin palaa siihen, jotta syntyy karamellimainen, rapean pitsireunainen maillard.

Aseta kaksi kevyesti pyöreäksi taputeltua lihapalloa (a 60 gr) kuivalle ja kuumalle paistinpannulle tai tasaiselle parilalevylle, lisää päälle suolaa ja pippuria ja smashaa lihaa tiukasti noin 10 sekunnin ajan joko kattilan pohjalla tai esimerkiksi muurauslastalla (kattilaa käytettäessä suojaa pihvi leivinpaperin palalla, ettei kattilasta tartu epäpuhtauksia).

CHILL AND GRILL

Virittäydy Street Food -tunnelmaan Spotifyssa! Ota kuunteluun Chill & Grill soittolista, joka takaa ihanan rentoa tunnelmaa kokkailujen taustalle.

Avaa lista Spotifyissa