Ainesosat

4 kpl Vaasan Soft Bun perunaburgeri sämpylää
600 g burgerijauhelihaa
4 viipaletta Monterey Jack -juustoa
4 viipaletta Cheddarjuustoa
Aiolia
Kevätsipulia
Rucolaa

Ohje:

Leikkaa kevätsipulin varret viipaleiksi.

Muotoile jauheliha pihveiksi ja ripottele pinnalle suolaa ja mustapippuria. Paista pihvit kuumalla pannulla öljyn ja voin seoksessa noin minuutin tai kaksi per puoli. Paina pihvin ensimmäistä puolta paiston aikana voimakkaasti pannua vasten tukevalla lastalla. Näin pihvi palaa kiinni pannuun ja pinnasta tulee rapea. Irrota pihvi pannusta terävällä lastalla ja käännä.

Laita pihveille päällekkäin Monterey Jack- ja cheddarviipaleet, nosta pannun päälle kansi ja anna juuston sulaa hieman.

Paahda ja kasaa burgerit: levitä Aioli pohjaan ja kanteen, lisää rucolaa, pihvi ja sipuliviipaleet. Laita kansi paikoilleen ja ei muuta kuin ääntä kohden!


Vaasan Street Food SOFT BUN perunaburgeri

Vaasan Soft Bun perunaburgeri on aito ilmava ja pehmeä perunasämpylä, joka on leivottu perinteisen amerikkalaisen perunasämpyläreseptin mukaan.
Tutustu