Ainesosat

4 kpl Vaasan the BRGR sämpylää
4 kpl Rotukarjan burgerpihviä
4 kpl paksua cheddar-juustoviipaletta
16 kpl suolakurkkuviipaletta
1 kpl keltasipuli viipaloituna
2 kpl tuoremakkaraa viipaloituna
1 rivi possun ribsejä kypsennettynä mureaksi
1 dl tummaa siirappia
1 dl Coca-Colaa
1 dl HP-kastiketta
1 rkl liquid smoke savutiivistettä
4 kpl valkosipulin kynsiä hienonnettuna
2 rkl tuoreen timjamin lehtiä

Ohje:

Laita siirappi, Coca-Cola, HP-kastike, savutiiviste, hienonnettu valkosipuli ja timjamin lehdet kattilaan ja keitä keskilämmöllä 10 minuuttia kunnes kastike on kiehunut hieman kasaan. Irrota kypsennetystä possun ribsistä lihat ja laita bbq-kastikkeeseen muhimaan. Paista makkaraviipaleet kypsiksi pannulla. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla ja paista kuumalla pannulla tai grillaa grillissä mediumiksi. Kun olet kääntänyt pihvit, laita paistetun puolen päälle cheddar-juustoviipaleet. Paahda sämpylät uunissa tai pannulla ja kokoa burgerit reseptin aineksista. Syömään!