Ainesosat

4 kpl The BRGR sämpylää
tai
8 kpl The DOG sämpylää
4 kpl broilerin rintafile fileenä burgeriin ja puolitettuina fileinä hodariin
1 avokado viipaloituina
1 prk hummusta
kourallinen silmusalaattia
4 viipaletta cheddarjuustoa
Vihersalaattin ainekset:
1 pss salaattisekoitusta
8 kirsikkatomaattia
1 prk silmusalaattia
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl omenaviinietiikkaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
Sekoita ainekset keskenään.
1 pss juuressipsejä
Maapähkinädipin ainekset:
5 rkl maapähkinävoita
1 rkl soijaa
1 hienonnettu valkosipulinkynsi
1 tl seesamöljyä
1 prk kookosmaitoa

Ohje:

Paista broilerin rintafileet kypsäksi. Paahda sämpylät joko pannulla tai uunissa. Levitä sämpylän kanteen ja pojaan. Kasaa pohjan päälle (BRGR) broilerin file, cheddarjuusto, avocado ja silmusalaatti. Paina kevyesti kansi päälle ja tarjoile lisukkeiden kera. Hodarissa puolita rintafileet ja cheddarjuustoviipaleet, ja kasaa samaan tyyliin.

Maapähkinävoin ohjeet:

Laita kaikkii muut ainekset kulhoon paitsi kookosmaito ja sekoita keskenään tasaiseksi. Kaada kookosmaitoa kokoajan sekoittaen sen verran, että koostumuksesta tulee notkea.