Ainesosat

4 kpl Vaasan the BRGR sämpylä
4 kpl rotukarjan burgerpihviä
4 kpl gruyère-juustoviipaletta (noin 80 g)
2 dl punakaalia ohueksi suikaloituna
1 kpl porkkana kuorittuna ja suikaloituna
1 dl majoneesia
2 rkl massaman-currytahnaa (tai punaista currytahnaa)
¼ puntti tuoretta korianteria hienonnettuna
2 dl perunalastuja
1 kpl keltasipulia kuorittuna
1 kpl tomaattia
2 rkl sokeria
2 kpl tähtianista
1 rkl rypsiöljyä
suolaa ja pippuria maun mukaan

Ohje:

Sekoita kulhossa majoneesi ja currytahna. Lisää joukkoon kaali ja porkkanasuikaleet sekä hienonnettu korianteri ja sekoita. Anna maustua sen aikaa kun valmistelet muut komponentit. Leikkaa kuorittu keltasipuli ja tomaatti suikaleiksi. Paista sipulia ja tomaattia keskilämmöllä paistinpannulla tähtianisten kanssa kunnes ne ovat hieman pehmenneet. Lisää joukkoon sokeri ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna hautua miedolla lämmöllä vielä 5 minuuttia tai kunnes neste on lähes kokonaan haihtunut. Poista tähtianikset hillokkeesta. Mausta burgeripihvit suolalla ja pippurilla ja paista kuumalla pannulla tai grillaa grillissä mediumiksi. Kun olet kääntänyt pihvit, laita paistetun puolen päälle gruyère-juustoviipaleet valmiiksi sulamaan. Paahda sämpylät pannulla tai uunissa. Kokoa burgerit reseptin aineksista ja nauti! On todella hyvää!