Sadon­korjuun vege­burgeri

Sadonkorjuun herkullinen vegeburgeri syntyy punajuuren ja fetan suloisesta liitosta.
Kokonaisuuden täydentävät herkulliset kantarellit.

Ainesosat

1 kpl
1 Vaasan hampurilaissämpylä
voita tai öljyä paistamiseen
½ dl pieniä kantarelleja
suolaa ja mustapippuria
1 tofu-punajuuripihvi tai muu kasvispihvi
2 rkl majoneesia
pari salaatinlehteä
1 ohut viipale fetajuustoa
tuoretta tilliä hienonnettuna

Ohje:

Paahda hampurilaissämpylän puolikkaat parilapannulla.

Kuumenna paistinpannulla nokare voita tai tilkka öljyä ja paista kantarelleja muutama minuutti. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja siirrä sivuun.

Lämmitä kasvispihvi pannulla paistaen. Jos käytät tofu-punajuuripihviä, kannattaa se halkaista.

Voitele hampurilaissämpylän pohja ja kansi majoneesilla. Täytä hampurilainen salaatilla, kasvispihvillä, fetajuustolla ja paistetuilla kantarelleilla.

Ripottele kantarellien päälle reilusti tilliä ja paina kansi päälle.