Ainesosat

1 pss Vaasan RuisNacho Tomaatti & Rosmariini
1 kpl punainen paprika reiluina paloina
1 kpl keltainen paprika reiluina paloina
1 kg erilaisia kypsiä tomaatteja lohkottuna
1 kpl punasipuli suikaleina
½ kurkku kuorittuna ja lohkottuna
3 rkl kaprismarjoja
1-2 tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
3 rkl punaviinietikkaa
0,5 dl oliiviöljyä
1 ruukku basilikaa

Ohje:

Lämmitä uuni 220 asteeseen. Levitä paloitellut paprikat uunipellille ja pirskottele päällä oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria. Paahda uunissa noin 12 minuuttia, kunnes paprikan pinnassa on hyvä väri. Laita paprikat kulhoon ja peitä kelmulla. Anna hautua noin 15 minuuttia ja poista paprikoista kuori. Yhdistä kaikki kasvikset keskenään ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Anna maustua 10 minuuttia. Lisää joukkoon viinietikka ja oliiviöljy. Sekoita tasaiseksi. Kokoa vadille kasviksia ja RuisNachoja kerroksittain. Viimeistele tuoreella basilikalla.

 

Vinkki: Jos panzanellaa jää, Jjuha RuisNachoja lukuunottamatta kaikki aineet yleiskoneessa karkeaksi tahnaksi ja sekoita vastakeitetyn pastan joukkoon. Lisää pinnalle Parmesan-juustoa ja RuisNachoja murskattuna.